Cumartesi günü yazdırdım abi ama istediğim gibi olmadı.Biraz kabarcıklar oldu.Sökecektim arkadaşlar dursun iyi dedi foto da çekmedim duruyor öyle.Lambası çok ince olduğundan iyi ayarlamak gerekiyor içerden yazının yerini ve ölçülerini yazan arkadaşı azcık uğraştırdık yinede harfleri yükseklik olarak biraz büyük olmuş 3. yazmasında anca bu kadar tutturabildi Birde aydınlatmanın içi led sanırım ışığı direk karşıya vuruyor.Bu yüzden yazı baktığın açıya göre uçlardan hafif kesik yada tam olarak okunuyor içime pek sinmedi bence uğraşılacak bi bölge değil orası olduğu gibi kalsın daha iyifevzi arka tarafta ki yazı işini ne yaptınn ???
Ön logoyu ilk yaptığımızda akşam karanlıkta ve dışarda soğukta yaptığımız için ince işçilik gerektiren kısımları pek iyi değildi dün söktük.Otoparkta arkadaşla tekrardan çektik oda zahmetli bi iş uğraştırıyor.Sadece şimşek kısmını parlak bıraktım bu sefer.İşçilik öncekinden daha düzgün bişey oldu...
Kapı direklerine de mat siyah çekmeyi denedim maket bıçağı pek iyi değildi sanırım ondan dolayı keserken tırtıklı oldu, çizgisini düzgün ayarlayamadık.Yarım saat kadar uğraştık bi iki parça folyo boşa gidince bıraktım.O işi beceremedik bidaha ki sefere inş