CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
fevzi arka tarafta ki yazı işini ne yaptınn ???
Cumartesi günü yazdırdım abi ama istediğim gibi olmadı.Biraz kabarcıklar oldu.Sökecektim arkadaşlar dursun iyi dedi foto da çekmedim duruyor öyle.Lambası çok ince olduğundan iyi ayarlamak gerekiyor içerden yazının yerini ve ölçülerini yazan arkadaşı azcık uğraştırdık :D yinede harfleri yükseklik olarak biraz büyük olmuş 3. yazmasında anca bu kadar tutturabildi :) Birde aydınlatmanın içi led sanırım ışığı direk karşıya vuruyor.Bu yüzden yazı baktığın açıya göre uçlardan hafif kesik yada tam olarak okunuyor :) içime pek sinmedi bence uğraşılacak bi bölge değil orası olduğu gibi kalsın daha iyi :)

Ön logoyu ilk yaptığımızda akşam karanlıkta ve dışarda soğukta yaptığımız için ince işçilik gerektiren kısımları pek iyi değildi dün söktük.Otoparkta arkadaşla tekrardan çektik oda zahmetli bi iş uğraştırıyor.Sadece şimşek kısmını parlak bıraktım bu sefer.İşçilik öncekinden daha düzgün bişey oldu...

Kapı direklerine de mat siyah çekmeyi denedim maket bıçağı pek iyi değildi sanırım ondan dolayı keserken tırtıklı oldu, çizgisini düzgün ayarlayamadık.Yarım saat kadar uğraştık bi iki parça folyo boşa gidince bıraktım.O işi beceremedik bidaha ki sefere inş :)

Selçuk Hayırlı olsun En güzel şimşek gri gitti demek :( Ne almayı düşünüyorsun belirlediğin bir araç varmı?

Cumartesi günü yazdırdım abi ama istediğim gibi olmadı.Biraz kabarcıklar oldu.Sökecektim arkadaşlar dursun iyi dedi foto da çekmedim duruyor öyle.Lambası çok ince olduğundan iyi ayarlamak gerekiyor içerden yazının yerini ve ölçülerini yazan arkadaşı azcık uğraştırdık :D yinede harfleri yükseklik olarak biraz büyük olmuş 3. yazmasında anca bu kadar tutturabildi :) Birde aydınlatmanın içi led sanırım ışığı direk karşıya vuruyor.Bu yüzden yazı baktığın açıya göre uçlardan hafif kesik yada tam olarak okunuyor :) içime pek sinmedi bence uğraşılacak bi bölge değil orası olduğu gibi kalsın daha iyi :)

Ön logoyu ilk yaptığımızda akşam karanlıkta ve dışarda soğukta yaptığımız için ince işçilik gerektiren kısımları pek iyi değildi dün söktük.Otoparkta arkadaşla tekrardan çektik oda zahmetli bi iş uğraştırıyor.Sadece şimşek kısmını parlak bıraktım bu sefer.İşçilik öncekinden daha düzgün bişey oldu...

Kapı direklerine de mat siyah çekmeyi denedim maket bıçağı pek iyi değildi sanırım ondan dolayı keserken tırtıklı oldu, çizgisini düzgün ayarlayamadık.Yarım saat kadar uğraştık bi iki parça folyo boşa gidince bıraktım.O işi beceremedik bidaha ki sefere inş :)

fotoları var mıı???

Foto yok çekmedim her açıdan yazı okunmuyor hoşuma gitmedi..Bidahaki gelişime sökerim heralde :)

bende gelmeyi düşünüyorum, eşiyle yada kız arkadaşıyla gelmeyi planlayan arkadaslar varmı?_

Bu arada bende nokia 6300 ın kamerası hariç herhangi bir foto makinesi yok :)

umarım aramızda yarı profesyonel de olsa fotoğraf işleriyle uğraşan ve güzel makinası olan vardır..

eşi kız arkadaşı katmayalım ya. şimdi onların canı sıkılır kalk gidelim falan vs. uğraşırız sonra.

Eskiden TRTUNING toplantılarını boyle eslerle yapardık cok eglencelı gecerdı =) ama haklısın bı bakıma sıkılabılıyorlar, evde bırakınca daha cok sıkılıyorlar ama :D :):kop::kop:

falcon_78´isimli üyeden Alıntı
CoRsA TEAM İSTANBUL BULUŞMASI

tarih: 26 şubat saat 13.00 de İSTİNYE PARK

Katılanlar burdan aşağı liste devam etsin

1. durulakar
2. meftun
3. yavuz_aşık
4. Mel-a-ku
5. corsafacan

6. ...

corsa team sosyal grubunda ki tüm istanbullulara mesaj attım hadi bakalım sonuç ne olacak

Geri