Şimdi bir konuda okurken aklıma geldi.Sürücü tarafındaki paspasın altında bulunan siyah plastik kısım neden bazen su alıyor ıslanıyor ? Sadece orası ıslanıyor..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yavuz güzel bir ürün seçmişsin primolu güzel bir alet 320 350 civarı bişey olmasıl lazım
istanbul daki servislere ürünü anlat onlar yardımcı olabilir yada her zaman ki gibi yüksel kardeşimizi rahatsız edecez yada kara büyü (harun) yeni aldı ondan yardım isteyeceğizz
Fevzi senn arabanın içine daha öncede su almamışmıydı? Bir an hatırlayamadım senmiydin başka birimiyi o kişi.. Benim hiç başıma gelmedi ama halıyı çıkarmak lazım kanımca alttan su mu alıyor diye bakmak lazım..Şimdi bir konuda okurken aklıma geldi.Sürücü tarafındaki paspasın altında bulunan siyah plastik kısım neden bazen su alıyor ıslanıyor ? Sadece orası ıslanıyor..
Buluşmaya gelmek için o kadar arzuluyumki anlatamam. Lakin geçen hafta yediğim maddi bir kazık yüzünden gelememe ihtimalim yüksek. Sizlerle tanışmak ve araçlarımızı tokuşturmak (!) için elimden geleni yapacağım...