CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şimdi bir konuda okurken aklıma geldi.Sürücü tarafındaki paspasın altında bulunan siyah plastik kısım neden bazen su alıyor ıslanıyor ? Sadece orası ıslanıyor..

haftasonu forum istanbula giderken nokia 5800 ın navigasyonunu kullanınca yanlış yollara girmek suretiyle sinir katsayımı 3 e 5 e katlayınca dün navitech qx-513 siparişi verim. bugün elime ulaştı. öğlen arabaya takıp deneyeceğim bakalım nasılmış.
yavaş yavaş girdik olaya. sıra şapkada.
şapkayı nasıl temin ettiniz?

yavuz güzel bir ürün seçmişsin primolu güzel bir alet 320 350 civarı bişey olmasıl lazım

istanbul daki servislere ürünü anlat onlar yardımcı olabilir yada her zaman ki gibi yüksel kardeşimizi rahatsız edecez yada kara büyü (harun) yeni aldı ondan yardım isteyeceğizz

Abi halı paspas üstünde lastik paspas var su geçme ihtimali bile yok. Dediğim gibi Paspasların altındaki yumuşak siyah plastik kısım ıslanıyor sadece.

yavuz güzel bir ürün seçmişsin primolu güzel bir alet 320 350 civarı bişey olmasıl lazım

istanbul daki servislere ürünü anlat onlar yardımcı olabilir yada her zaman ki gibi yüksel kardeşimizi rahatsız edecez yada kara büyü (harun) yeni aldı ondan yardım isteyeceğizz

ben ereyondan 287 ye aldım. hatta cardfinans ile 6 taksit +%5 indirimle 273 tl+kargo parası 278 tl ye geldi bana. ereyondan ilk defa alışveriş yaptım gayet hızlılar. dün sabah siparişi verdim. bugün sabah teslim ettiler. tavsiye ederim.

Şimdi bir konuda okurken aklıma geldi.Sürücü tarafındaki paspasın altında bulunan siyah plastik kısım neden bazen su alıyor ıslanıyor ? Sadece orası ıslanıyor..
Fevzi senn arabanın içine daha öncede su almamışmıydı? Bir an hatırlayamadım senmiydin başka birimiyi o kişi.. Benim hiç başıma gelmedi ama halıyı çıkarmak lazım kanımca alttan su mu alıyor diye bakmak lazım..

Buluşmaya gelmek için o kadar arzuluyumki anlatamam. Lakin geçen hafta yediğim maddi bir kazık yüzünden gelememe ihtimalim yüksek. Sizlerle tanışmak ve araçlarımızı tokuşturmak (!) :) için elimden geleni yapacağım...

CoRsA TEAM İSTANBUL BULUŞMASI

tarih: 26 şubat saat 13.00 de İSTİNYE PARK

Katılanlar burdan aşağı liste devam etsin

1. durulakar
2. meftun
3. yavuz_aşık
4. Mel-a-ku
5. corsafacan
6. Muebbet
7. Masmiseim
8. Calmy (mehmet abi kesin değil )
9. ....

Buluşmaya gelmek için o kadar arzuluyumki anlatamam. Lakin geçen hafta yediğim maddi bir kazık yüzünden gelememe ihtimalim yüksek. Sizlerle tanışmak ve araçlarımızı tokuşturmak (!) :) için elimden geleni yapacağım...

abi maddi birşey yapmayacagız. oturup yapacağımız çay ıcmek muhabbet etmek.

Geri