CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Daha önceden boyanmış ikinci el stop alıyorum 30 tlye ne diyosunuz?

stopppj.jpg

Sağlam (söylenildiğine göre :) ) orjinal parçalarına şimdiye kadar hiç ellemedim stoplara da ellemeden ikinci el alıym diyorum hazır siyah boyalı daha ne olsun :)

spoiler işin toptan halledelim beyler. istanbuldaki arkadaşlar. toplanınca masaya yatırın bu konuyu. anadolu sizi bekler :)

Var mı acaba o kadar çok spoiler alacak kişi ? Benim şimdilik dış görüntüde yapacaklarım bitti sayılır stop, spoiler, marşpiyel bikaç ufak ayrıntı yeter..
Acaba siyah stop yakışır mı kırmızıya? Gerçi tek farkı yanlarının da kırmızı olması :)

Ben alabilirim ama şehir farklı olunca nasıl olacak bu iş? Marşpiyel mi spoiler mi birde o var :) sadece spoiler isteyen var spoiler ve marşpiyel isteyen var benim gibi :)

Alacak olan kişilerin istediği modelleri çıkarmak gerek istenilen renkleri çıkarmak gerek biraz daha ayrıntılı bi iş bu..

Son düzenleme:
herkes buluşmaya hazırlanıyor herhalde :) spoilerler,marspiyler,kadranlar,amortisörler havada uçuşuyor :D

cd 30 mp3 çalar hakkında genel bilgi

bir çok cd 30 kullanıcısı bilir belki ama hatırlatmakta fayda var bizim araçlarda mp3 hazırlarken 130 150 şarkılık cdler de 60 yada 70. şarkıya geçmek için o kadar ileri yada geri tuşuna basmak gerekiyorrr ben bu kadar uğraşmamak için mp3 leri albüm olarak hazırlıyrum mesela tarkan serdar olarak albümlere 10 yada 15 şarkı atıyorum ve cdleri bu şekilde hazırlıyorum cd çalara bu şekilde taktıktan sonra şarkıları albüm albüm atlayabiliyoruz ileri geri tuşlarının üstünde ve altında ki tuşlar la albüm atlayabiliyoruzz

CoRsA TEAM İSTANBUL BULUŞMASI

tarih: 26 şubat saat 13.00 de İSTİNYE PARK

Katılanlar burdan aşağı liste devam etsin

1. durulakar
2. meftun

3. yavuz_aşık
4. Mel-a-ku
5. corsafacan
6. Muebbet
7. Masmiseim
8. Calmy (mehmet abi kesin değil )
9. red-star