CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben ve aliergün anadolu yakasındayız ali çengelköy tarafaından bende bağdat caddesi tarafından gelicem anadolu yakasından gelicek olanlar ortak bi yerde buluşursak öle geçmemiz daha mantıklı olur bence?

CoRsA TEAM İSTANBUL BULUŞMASI

tarih: 26 şubat saat 13.00 de İSTİNYE PARK

Katılanlar burdan aşağı liste devam etsin

1. durulakar
2. meftun
3. yavuz_aşık

4. Mel-a-ku
5. corsafacan
6. Muebbet
7. Masmiseim
8. Calmy (mehmet abi kesin değil )
9. red-star
10. ramo35
11. aliergun
12. ....

anadolu yakasından gelecek olanlar bir yerde buluşup beraber gelebilerler yada drek istinye parkta buluşursunuzz ???

anadolu yakasında oturanlar birbirleri ile iletişime geçerse güzel olurrr

arkadaşlar sahıbınden de #18374316 nolu ılandakı spoılerden ısteyen kımler var? ona gore guzel fıyata almaya calısıcam aynısını? bana lıste yapın, yada ozel mesaj atın, spoıler harıcınde eger bırde marspıyel ıstıyorsanız onuda yazın.

ben ve aliergün anadolu yakasındayız ali çengelköy tarafaından bende bağdat caddesi tarafından gelicem anadolu yakasından gelicek olanlar ortak bi yerde buluşursak öle geçmemiz daha mantıklı olur bence?

o zaman ümraniye meydan avm de buluşalım. burdan direkt 2. köprüye bağlanır istinyeye geçeriz. uyar mı?
yada yol üstünde buluşabileceğimiz başka bir yer de olabilir.

Corsayı bugün teslim ettim. Araç aramaya başladım artık. İlk hedefim sıfır almak tabi ama aklımdaki modeller 38-43 bin civarında. Sıfırdan önce 2 nci el temiz bir araç bulabilirsem çok daha güzel olacak.

selçuk limit ne kadar ????

bu arada forumda satılık corsa d 1.4 sunroflu var güzel ama işini görür mü bilmem

o zaman ümraniye meydan avm de buluşalım. burdan direkt 2. köprüye bağlanır istinyeye geçeriz. uyar mı?
yada yol üstünde buluşabileceğimiz başka bir yer de olabilir.
bana uyar ali ylede konuşayım onada uyarsa ümraniyeden geçeriz varmı başka katılan anadolu yakasından?

Geri