CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
önce ilk arıza tespit yerine bağlandıktan sonra aracın beyninin hangi protokol e uygun oldgnu belirtiyorsunuz modları var bunun gm araçlarının tümü 2 moddan oluşuyor ancak bunu auto moda ayarlıyarak direk tanıyor beyni ve hemen bağlanıyor ilk olarak aracın motor hacmini dizel mi benzinlimi depo sunun kaç litre oldgunu ve beyninin kabul ettiği protokole göre kalibrasyonları yapmadan sadece bugüne kadar en çok km hızla gittiğiniz en çok kaç rpm döndüğünüzü bunun gibi belli başlı şeyleri görebiliyorsunuz.
yukarda yazdığım gibi gerekli kalibrasyonları doğru yapmazsanız çogu değeri yanlış göstermekte bunlar sadece anlık yakıt ortalama yakıt ve trip modu(bunu açıklarım ama baya uzun sürer açıklaması:D)gibi hacim vs ye baglı degerlerde yanlış göstermekte genel olarak akü voltaj manifolttaki basınç(turbo basıncı) emme manifolduna giren havanın sıcaklıgı, gaz kelebeği konumu, dijital km , dijital rpm,hararet,ateşleme zamanlaması gibi vsvsvs birçok değer göstermekte ama doğru kalibrasyon yapıldıgında anlık ve ortalama tüketimleri doğru aktarmakta.
ali ebay den temin etti ben ise türkiyeden birinden aldım ama kalibrasyon çok titizlik istiyor çnk çok fazla mod var
http://www.scangauge.com/products/
bu ürün
buda youtube den bir video birçok video dan nasıl oldugunu takip edebilirsiniz
http://www.youtube.com/watch?v=-bwajp9HskE&feature=related

Son düzenleme:
ayrıca bende isterim sizin gibi navi takabilmek aracıma cosmo lardaki bilgi ekranlarına gıpta ediyorum benim aracıma uygulanabiliyor fakat zahmetli bir iş çogu servis yanaşmıyor mali açıdan saçma bence ayrıca tech2 den açılma vs daha bi ton ayarı var ama yanlış biliyorsam ve bilen biri varsa bu durumu corsa d için dinlemeye hazırım:D

CoRsA TEAM İSTANBUL BULUŞMASI

tarih: 26 şubat saat 13.00 de İSTİNYE PARK

Katılanlar burdan aşağı liste devam etsin

1. durulakar
2. meftun
3. yavuz_aşık

4. Mel-a-ku
5. corsafacan
6. Muebbet
7. Masmiseim
8. Calmy (mehmet abi kesin değil )
9. red-star
10. ramo35
11. aliergun
12. ....

opelim.net son bulusmam Profilo AVM'deydi..bu listede o bulusmadan kimse yok heralde ama tanisirizz kaynasiriz :) Listeye+UB9785

1. durulakar
2. meftun
3. yavuz_aşık

4. Mel-a-ku
5. corsafacan
6. Muebbet
7. Masmiseim
9. red-star
10. ramo35
11. aliergun
12. BARIŞ
13. ......

Son durum böyle oldu o zaman :)

hadi bakalım yavaş yavaş katılım artıyorr

anadolu dan gelenler buluşup karşıya beraber geçebilirler anadolu dan gelecekler yavuz aşık ile iletişime geçip beraber konvoy halinde gelebilirler

istanbullu arkadaşlar bana yardım edin..
20 martta tt arenada ki gs fb maçına gitmeyi düşünüyorum. fırsat varken hem arenayı hemde derbi maçı izleyeyim. uçak bileti alacağım ama maça bilet bulabilir miyim ? bu biletler sadece biletix ten mi satılıyor başka yerden satışa sunuluyor mu??? biletixte gs bonus felan öncelik var bize kalır mı acaba??

1. durulakar
2. meftun
3. yavuz_aşık
4. Mel-a-ku

5. corsafacan
6. Muebbet
7. Masmiseim
9. red-star
10. ramo35
11. aliergun
12. BARIŞ
13. DJnonstop

14. .....

stopsspp.jpg

Parayı havale ettim hadi bakalım bi sıkıntı çıkmaz inş. :)

Geri