CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar, benim corsa d 16" oem jantlarım + michelin 195 55 16 lastiklerim 7.000 km de ler. 2010 haziran üretim tarihli. çiziksiz ( yarım santim çizik var rotuş için anlaştım goturmek kaldı ) bayii aradım sordum takımı 3000 tl fiyat verildi. satmak istesem sizce ne kadar isteyeyim

photo0134a.jpg

lastiklerle beraber 1200 civarına satılır

satmasam daha iyi yani :) 15 veya 14 e donup arabayı yuklemeye baslayacagım, manifoldu sokturup bı kaç islem planım var. araba yurusun dıye dusunurken buyuk ebat lastık jant bana engel olmasın ıstıyorum :) neyse en kotu hondaya takarım bunları..

melih fiyat hakkında profosyonel bir bilgim yok yinede satmmak istiyorsan bir araştır ama sıfırla kıyaslama

bu arada honda 4 bijon mu???

melih fiyat hakkında profosyonel bir bilgim yok yinede satmmak istiyorsan bir araştır ama sıfırla kıyaslama

bu arada honda 4 bijon mu???

evet evet 4X100 hemde. hondaya da tam olur cunku hondamda 15 jant takımı var. 195 tabanlı hemde aynı yani. guzel olurdu. ancak hondaya yenı lastık takımı aldım. ve 195 60 15. bileydim boyle bırsey yapacagımı 195 50 alırdım :)

arkadaşlar, benim corsa d 16" oem jantlarım + michelin 195 55 16 lastiklerim 7.000 km de ler. 2010 haziran üretim tarihli. çiziksiz ( yarım santim çizik var rotuş için anlaştım goturmek kaldı ) bayii aradım sordum takımı 3000 tl fiyat verildi. satmak istesem sizce ne kadar isteyeyim

1000 TL iyi bir fiyat olur bence. daha fazla da veren olmaz muhtemelen.

Geri