CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
navi şapkası opel club kart ile 30 TLye geliyor sanırım, ben orjinal ufak şapkadan sipariş ettim 23 Tl ödicem..

Bu istanbul buluşması konuşmasını biraz bölücem gibi geliyor kusuruma bakmayın ama corsacılar olarak biraz fikir almak istedim. D Corsa'm var. Babam para vermek istemediği için cosmo almadı ki ben çok istiyordum. Essentia aldık ama ben cosmoloru çok kıskanır oldum. Annem de biraz destek atacağını söyledi bunun üzerine gidip forumda muhtemelen görmüş olduğunu ankara opel garage gittim. Orda Hakan Abi var herkesin övdüğü. Bana çok yardımcı oldu tavsiyelerde bulundu fikirler verdi ve elinden geldiği kadar ilgileneceğini söyledi. Sizden projelerimle ilgili tecrübelerinizle fikir yorum ve tavsiye almak istiyorum. Bana biraz da olsa yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler :)

Projeler:
1-) Cosmodaki gibi yol bilgisayarı takılacak(Bütün aksamlarıyla)
2-) Ana konsoldaki radyo fln gibi detayların yazdığı 2-3 parmak kalınlığındaki ekran yerine şu orjinal büyük ekranlardan takılacak
3-) Cruise Control takılcak
4-) Sis Farı takılcak
5-) Kapı Kolu Beyaz'a çevrilcek

ege bu liste ne kadar maliyet gerektiriyor

bu arada melih arkadaşımız cosa d 16 jant ve lastiklerini satmayaı düşünüyor corsayı gösteren jant bu noktayı da unutmaa

Bu Projelerin yapılması ayrı ayrı şu kadar tutacağa benziyor:

1-) Yol bilgisayarı için yağ tespit aleti fln gibi elektronik bir çok donanım takılacağı için ekran montajıyla beraber 600 liradan 1000 liraya kadar oynayabilir tahminimce
2-) Cruise Control'un fiyatı konusunda pek bir fikrim yok :(
3-) Sis Farı sanırım 150 - 200 civarı birşey olacak Hakan Abinin fikri çıkma takmaktan yana o durumda daha ucuza olabilir
4-) Kapı kolları boyanırsa kaliteden dolayı 600 liraya kadar çıkabilir masrafı ancak yine Hakan Abinin fikri çıkma orjinal beyaz kol takma yönünde bu durumda 200 e kadar düşebilir gibi

Genel olarak miktarlar bunlar

Jant hatırlatması için teşekkürler benim de kafamda jant olayı var ama onu biraz erteleyeceğim galiba çünkü jant için babamdan söz aldım :D

Son düzenleme:
İnş. istediğin hale getirirsin aracını ne diyelim masraflı işler :)
Ben olsam yol bilgisayarına harcayacağım parayı diğer görsellikle ilgili uyglamalarda kullanırdım.

1-corsa d için cruise control arkasta 250 tl ancak başka yerlerden 180 tl ye kadar fiyat alabildim birşey yok onda sinyal kolu değişiyor ve tech2 den açılıyor
2-sis farı çıkma 60 tl ye buldum onun dışında orjinale yakın yan sanayiler 150-200tl fln dandinler corsa d için 70 milyon fln ancak sis farı takılınca sis farı düğmeli anahtarda lazım oda yurtdışından 120-140 tl gbi bir fiyata gelmekte burada servislerde 200tl üstü bir düğmeyede o kdar vermem burda:D
3-corsa d cosmo jantı takım olarak rahat rahat 900-1000tl ye bulursunuz ancak o paraya değermi soru işareti...
4-yol bilgisayarı uygulanması gerçekten zor bir iş ve o maliyete olucak birşey değil bilgi ekranı gelicek teyp değişçek bir kaç eksik sensöü takılcak tech2 den açılcak vs vs vs sırf illa bunu diyorsanız bence serviste size 2500-3000tl den aşagı bir fatura çıkarmazlar benim düşüncemde aracınızı satın cosmo alın olurdu :D
bu yaptıklarınızlada zaten essentia cosmo seviyesine gelmiyor ancak enjoy seviyesine geliyor bunları bende yapmaktayım ve inanın servisin verdiği fiyatalrdan sonra soğuyorsunuz ve bunu kendiniz toparlamaya karar veriyorsunuz size başarılar takipteyim...

bostancıdan buyara kadar gelmek çok zahmetli olur cadde üzerinde buluşuruz sanırım karakol tam caddenin girişinde kalıyo çok ilerilerde değil
tamamdır sana ne şekilde uyarsa bana cep telefonunu mesaj at burdan konuşalım h.içi başka gelmek isteyipte gelemeyen varsa bana uyar onlarıda alabiliriz tabiki corsa cıysa auhauhuahuhauha:D

Geri