CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
harun replika işine girme melihsatmayı düşünüyordu lastiklerle beraber bir sor istersen belki aklına yatar

Son düzenleme:
bu arada şu istanbul buluşma konusunu opel sohbetlerine yada laf lafı açıypr da konu olarak açsam mı???? ne derseniz bölüm sorumlularına iletişime geçmeye çalıştım ama daha cevap yokk

bu arada şu istanbul buluşma konusunu opel sohbetlerine yada laf lafı açıypr da konu olarak açsam mı???? ne derseniz bölüm sorumlularına iletişime geçmeye çalıştım ama daha cevap yokk
bölüm sorumluları pek fazla online olamıyo galiba yada çok yoğunlar
bence açılabilcek heryere açalımki daha kalabalık olsun buluşma sadece corsa cılar değil vectra cı astra cı kadet meriva omega...... herkez gelsin

Direk aç abi bi sorun olmaz. İki kısma da aç içinde de belirt son günleri olduğu için herkes görsün istedim de bişey olmaz.

Bugün bu LED olayı aklıma geldi birden sonuç almaya çalışıyorum çok sabırsızım :)
Spoiler benim hala aklımda haftasonu eve gidiyim geliyim bi sonraki gidişime belki spoileri sipariş veririm kimseden ses çıkmazsa napalım :)

opel sohbetlerinde konuyu açtım haberiniz olsunnn

konuyu güncel tutmak lazım

peki katılım çok fazla olursa napmayı düşünüyorsunuz? ayrıca bu corsa buluşması değilmi yani bu başlıkta açıldı ilk corsa dışında çok fazla araç gelirse ne olucak?

abi ben satmaktan vazgectim. performansı düştü zannediyordum ama galiba çokta düşmemiş bugun bir iki deneme ile anladım. birde stok arabalarda sürtme yapar. ben biraz çamurluk ağızlarını açtırdım. oyle sürtme sorunu halloldu. 205 40 16 kullanırken surtmuştu. bunları takınca yıne surttu. hemen yıne ışlem yaptım. şu anda surtme yok

harun replika işine girme melihsatmayı düşünüyordu lastiklerle beraber bir sor istersen belki aklına yatar

ben 16 takamam hayatta 15 en fazla. replika almayacam da ben örnek olsun diye koydum linki. orjınali ama 1-2 foto olsa karar için yardımcı olurdu.

konuyu tutarız pazara kadar
site yönetiminin biraz organize olması lazım kesinlikle.
ben ali yi (falcon_78) yönetimde görmek isterim, fazlasıyla hak ettiğini düşünüyorum yaptığı katkılarla.
ey site duyun sesimi..

abi ben satmaktan vazgectim. performansı düştü zannediyordum ama galiba çokta düşmemiş bugun bir iki deneme ile anladım. birde stok arabalarda sürtme yapar. ben biraz çamurluk ağızlarını açtırdım. oyle sürtme sorunu halloldu. 205 40 16 kullanırken surtmuştu. bunları takınca yıne surttu. hemen yıne ışlem yaptım. şu anda surtme yok

melih birkaç foto yüklersen fikir verebilir seçim konusunda..

Geri