CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Maşallah araç çok güzel nazar deymesin...

Beni düşündüren sağ ve sola konulacak 3er adet led için gireceğim masrafa değer mi? Herşeyini hazır alırsam 90-100 bulacak. Ama kendimiz dirençlerle ayarlama yapabilirsek yarı yarıya düşebilir masrafı. Forumumuzda nerde kimden bilgi alabilirim acaba bu konuda. (birde elektrik elektronik mühendisliği 3. sınıf öğrencisiyim olaya bakın :D )

forumdan cengiz mokia ethem bozkurt serkancay yardımcı olur

CoRsA TEAM İSTANBUL BULUŞMASI

tarih: 26 şubat saat 13.00 de İSTİNYE PARK

Katılanlar burdan aşağı liste devam etsin

1. durulakar
2. meftun
3. yavuz_aşık
4. Mel-a-ku
5. corsafacan
6. Muebbet
7. DJnonstop
8. Calmy (mehmet abi kesin değil )
9. red-star
10. ramo35
11. aliergun
12. BARIŞ
13. erhanarici18 (aracının muayenesi olmadığı için anadoludan gelecek arkadaşlarla buluşup beraber gelmek istiyor)
14. ....

arac gsı degıl 1.3 cdtı orjınal sport vandan donme degıl hks bloff chıp tunıng 120bg 3cm yay eıbach enkeı 17 jant ınceden bı muzık tesısatı yorumlarınız ıcın tsk ederım arkadaslar 26 subatta bı aksılık olmazsa sızlerleyım
yazılım kimden? araca maşallah panjur iyi olmuş orjinal olduğu

siyah corsa çok güzel maşallah benimkinden güzel olmasın :)

fevzi ben sis farı takacağım (3 -4 kere çok ihtiyacım oldu) ama ilerdeki proje o artık.
50-100 lira neye vermiyoruz ki tak gitsin. ama tekrar ediyorum parıl parıl yanıyorsa. angel halkası gibiyse hiç bulaşma.

bu arada konu dağılmasın ama bana corsa d jantı takılmış corsa c foto lazım. 15 alıcam tercihtir 16 da olur fikir vermesi açısından jant olayına takıldım bu aralar. orjınal olsun istiyorum.

photo0134a.jpg

siyah corsa çok güzel maşallah benimkinden güzel olmasın :)

fevzi ben sis farı takacağım (3 -4 kere çok ihtiyacım oldu) ama ilerdeki proje o artık.
50-100 lira neye vermiyoruz ki tak gitsin. ama tekrar ediyorum parıl parıl yanıyorsa. angel halkası gibiyse hiç bulaşma.

bu arada konu dağılmasın ama bana corsa d jantı takılmış corsa c foto lazım. 15 alıcam tercihtir 16 da olur fikir vermesi açısından jant olayına takıldım bu aralar. orjınal olsun istiyorum.

Sis farı yasak olduğu için sürekli kullanabileceğim bir uygulama olsun diye böyle bişey yapıyım dedim. Ama etraftan fazla yardım alamıyorum.

Geri