CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bagaj kapağındaki yazılar ve logo sökülse ilerde aynısı gibi tekrardan takılabilir mi ?

fevzi p yazılar bildiğim kadarıyla yapıştırılma yöntemi ile takıldığı için çıkartsan da sonra dan takılırrr ama kesin bilgim ykk

Yarınki buluşmaya gelip opelleri yanyana dizip foto çekmeyi çok istiyodum ama muayneden dolayı gelemiycem...

umarım çok güzel bir buluşma olur ve devamı gelir.. bol bol foto çekin lütfen..

bu arada imzamdaki ankete telefon numarasını yazan tek kişi Yavuz abi galiba.. bence telefonunu not edin , grubu bulamama ihtimaline karşı

Yavuz Aşık 0505 897 20 58

arkadaslar lıste 14 kısıde kalmıs :) yokmu arttıran :)) ıstınye parkın ıcınde otoyıkama bolumu var sınema gırısı falan var orda aynı zamanda otoparkın ıcınde orda yıkama bolumunun oldugu yerde de bulusabılırız dısarda zor olur dersenız eger otoparka gıren dırek yıkamanın oldugu yere gelır herkes orda bırbırını bulur nargıle ısınıde tophanede yapalım derım ben nargılenın yerı orası

ıstınye parkın ıcınde otoyıkama bolumu var ıstersenız yıkama bolumun oldugu yerde bulusabılırız otoparkın ıcıne gıren dırek yıkamanın oraya gelsın daha kolay olabılır nargıle ısınıde tophanede yapalım derım ben nargılenın yerı orası dıye dusunuyorum lıste 14 kısıde kalmıs yokmu arttıran :))))

Yarınki buluşmaya gelip opelleri yanyana dizip foto çekmeyi çok istiyodum ama muayneden dolayı gelemiycem...

umarım çok güzel bir buluşma olur ve devamı gelir.. bol bol foto çekin lütfen..

bu arada imzamdaki ankete telefon numarasını yazan tek kişi Yavuz abi galiba.. bence telefonunu not edin , grubu bulamama ihtimaline karşı

desene cümlealeme ilan ettik telefonu artık kaldırsak mı?
yarın anadolu yakasından gelenler olarak ümraniye meydan da buluşuyoruz değil mi? saat 12.00-12.30 arası uygun mudur arkadaşlar?

Son düzenleme:
yavuz bugünden itibaren telefon sapıkların artabilir :)

yarın ararım seni ceptenn aklım sizinle olacakk
ulannn beee şimdi istanbulda olmak vardı anasını satayımmm

Eve geldim stoplara baktım hafiften yakından bakınca belli olan çizik var dışından boyalı olduğu için boya yüzeyinden. Acaba transparan boya alıp 1 kat vursam sonra mı taksam aracın üstüne ne dersiniz? O zaman çizikler yok olur hemde daha canlı ve yeni durur diye düşünüyorum.
Öğlen Kayseride power led aradım bulamadım. Biri diğerine yolluyo biri diğerine yolluyo derken elde var sıfır :)

Geri