CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
feviz 1 kat boya atarsın nede olsa elindeki malzeme deneme amaçlı kullanabileceğin yedek stoplar en azından çizikler yok olur ama çok da fazla kalın atma

bugün bu kaplama gözüme çok güzel geldi

post-87-1208546058.jpg

ewet bu kaplama gercekten guzelmıs aracın ıcındekı kapı kolları ıle bırlıkte bunu kaplasammı acaba :)

yarın bir fırsat bulursam şu reklamcılara modifiyecilere bir uğrayım ama zonguldakta bunu bulmak zorrr

selçuk aracın hayırlı olsun astradan sonra buraları unatmazsın artıkk:)

ne kadara mal oldu klasil güzel bir soru sorayım easy mi???

celil 1.0 dan fazla bişey beklememek gerekiyorr demekk ki aramız daki en yavaş corsa senin :)

38.250 ye mal oldu. Kota doldurmak için verdiler bu fiyatada. 100 lira karı varmış. Ben pek inanmadım ama neyse. maalesef easy alamadım. Yine manuel manuel devam ;)

walla arabanın tekeri yere değmeden modifiye başlamış selçuk seviyorum senin mod ruhunu bizim içimiz geçmiş. :)
hayırlı olsun. yorumlarını bekliyoruz. ilerde astra sahibi olacak corsacılar için görüşlerin önemli.

Mod ruhum hep olacak ama bu araca orjinal bineceğim. Cam filmi gerçekten gerekli özellikle yaz aylarında varlığı dahada önemli. Diğerleride gerekli şeyler zaten.

Abi önce boyayı bi çıkarmayı denesem diyorum ama bilemedim ne yapsam :) Acaba bunun içini açma gibi bi girişimde bulunsak nolur :) İçerden o kırmızı kısımları spreyle boyasam :)

Stopların boyasını önce çıkarıp sonra uygulama yapmak istiyorum. İçini açıp kırmızı yerleri boyasam diyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilecek birisi var mı acaba?

38.250 ye mal oldu. Kota doldurmak için verdiler bu fiyatada. 100 lira karı varmış. Ben pek inanmadım ama neyse. maalesef easy alamadım. Yine manuel manuel devam ;)

Mod ruhum hep olacak ama bu araca orjinal bineceğim. Cam filmi gerçekten gerekli özellikle yaz aylarında varlığı dahada önemli. Diğerleride gerekli şeyler zaten.

hayırlı uğurlu olsun Selçuk.allah kaza bela vermesin. güle güle bin.

Geri