corsa c de de kolçak el frenini sabote etsede insan öyle bir alışıyorki sanki kolçak yokmuş gibi geliyo.. tabi normal kullanım için diyorum dönüşlerde el freni çekiyorum diyosan belki seni zorlar bilmiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
corsa c de de kolçak el frenini sabote etsede insan öyle bir alışıyorki sanki kolçak yokmuş gibi geliyo.. tabi normal kullanım için diyorum dönüşlerde el freni çekiyorum diyosan belki seni zorlar bilmiyorum
kolçağa alışırsan vazgeçemezsin.. kolçak olmayan araba bi boş gelir.. ben arabayı alırken direk taktırdım bayiye.. 2006 da 150 tl almıştı vicdansızlar çok basit aslında, orjinal diye aldım ordan ama ne bilim bi özelliği yok, yine de memnunum tabi de belki daha ucuza da bişey alınabilir.. şuan 250 den aşağı değil galiba servislerde.. tabi corsa d nin orjinali nasıldır bilmem..
arada bende el frenini çekiyorum rampada kırmızı ışıkta sorun yok, yani kabul edilebilir derecede sorun vardır diyim ama alışıyosun.. şimdi taktırsan ilk bir iki gün garipsersin sonra azalarak 5 10 gün daha devam eder en fazla, ondan sonra alışırsın
İnternette 37 tl ye falan varda alt bağlantı yerleri aynı değil sanırım. Üst kısmı benziyor.
Sıfır araçta trafik sigortası hakkında soru sormuştun...