CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi torpidoya koyduk ekranıda.. torpidoyu arka tarafından kestik, kablo yetişmediği için çapraz durdu biraz.. tekrar kesmekte istemedik..

efe tekrar hayırlı olsun

ayrıntılı foto ve videolar varsa onları da beklerizz

irmscher spoiler ne oldu montaj falan hıc ses cıkmıyor.. kalıpta alamadık zaten bari araç ustunde gorelim :D

yahuu isterseniz şu şekilde yapabiliriz arkadaşlar;

bir fiberciyle konusuruz, boyle boyle elimizde bir spoyler var bunu kaça yaparsın işte ornegın forumdan 5 kişi musteri çıktı dıyelım, 5 kişi şu spoylerdan kopya istiyoruz deriz. boyasız ve astarlı fiyatlarını alırız. ondan sonra aklımıza yatarsa, bu 5 kişi toplanırız spoylerı satın alırız ve kalıp aldırırız. mesela 300 lira ya alabiliyoru diyelim alırız sonra da sahibinden.com uzerınden tekrar satısa sunarız aynı fıyattan. yada belki siteden almak ısteyen arkadaş olursa ona satarız yıne aynı fıyattan bızde kalıbını cıkarmış oluruz..

özetle; spoylerdan klon almak ısteyen arkadaşlar toplanırız, orjinal spoylerı ebay vs uzerınden yada uygun fıyatlı ıkıncı el bulabılırsek alırız, aldığımız fiyatı da aramızda bölüşürüz. satınca da spoylerı paralarımızı geri alırız. içimizden biri orjinal spoyler a talip olursa, parasını bize oder, orjinalıne sahip olur... kalıp aldığımız için spoyler dan da ona bi kıyak yapıp boyatıp gonderırız bizde. boylece adalet saglanmış olur.

melih iyi hoş diyosunda bu kalıp çıkarmanın maliyeti ne kadar olacak ???

onları da araştırmak gerekecek

abi kalıp cıkarmanın ne malıyetı olacak kalıp çıkarma işi gerçekten cok kolay bir iş ya, ben çıkarayım dicem de usta eller yapsın diyorum, yoksa gerçekten ne maliyetli bir iş ne de zor bir iş. ayrıca kalıba biz talip değiliz ki. bu spoilerdan 5 tane yap bize dicez. bi sormakta fayda var. sonucta fiberciler de sistem ne istediğini yaparız tarzında işlemiyormu? bizde bunu ıstıyoruz dicez. zor bir iş değil gerçekten kalıp alma işi. zaten kalıp aldıktan sonra gerisi corap söküğü. yani ben celil arkadaşa yakın olsam kalıbı yanında direk alırdım ama yanyana değiliz :) hatta bu malzemeyi plexiglass dan bile kalıp alabiliriz ki o da 10 dakka surmez. plexiglass denen malzemeyi fırında 10 15 dakka ısıtıyorsun, sonra orjinal malzemeyi sabitliyorsun bir yere üzerine geçiriyorsun soğuyor ve çıkarıyorsun al sana kalıp. alt yüzüne de aynı işi yapıyorsun bitti gitti. sonra plexiglass ı kalıp olarak kullanıyorsun ve ıcıne takacagımız spoiler ı döküyorsun. ama bu kalıptan muhtemelen bir den fazla spoiler cıkmaz. yani plexi esnek bi malzeme. ama bu bile alternatif. sonra plexiglass ın kalıp olarak kullanıldıgı spoiler dan kalıp cıkarılır sağlam bı kalıp.

İş ciddiye bindi gibi galiba malzemeleri 1-2 gün içinde sipariş edeceğim. 3 LED den vazgeçtik İkinci resimdeki 5 LEDliye dönüyoruz :D

Geri