CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende nescafe yolladım çekilişe :) bmw 1.16 çıkıcak inş ehuehu

bu arada sizde yollarsanız aklınızda olsun o 3 ü 1 arada paketlerini saklamanız gerekiyo, atarsanız hediye çıksa bile vermiyolarmış..

çıktı da alması kaldı :) ama ya çıkarsa ?? ehue

Çaykurun çekilişine 178 tane şifre yolladım. Çıkmayınca çıkmıyor işte şans işi bu. Şimdi bi q7 yada mini cooper sahibi olmak vardı :)

dün başvurular bitti ayın 16 inde çekiliş var

çekiliş te verilecek araçta fiat 500 1.4 şeker beyazı en fulu araçta ne ararsan var en azından sergilenen sunroflu otomatikti galiba araç bu şeker gibi bir araç

4361753e-0cc4-411d-a658-ee8347f4b6f0.jpg

Çaykurun çekilişine 178 tane şifre yolladım. Çıkmayınca çıkmıyor işte şans işi bu. Şimdi bi q7 yada mini cooper sahibi olmak vardı :)

bende bir ara turkcell in mini cooper larına takmıştım, ne gönderiyoduk bilmiyorum ama gönderdiydim bişeyler.. çıkmayınca çıkmıyo dediğin gibi ama denemekte fayda var :)

bundan 2 3 ay önce de cevahir alışveriş merkezine girdim, çekmişler bi tane siyah c kasa mercedes yanına da 5 tane audi a3.. bilmemkaç lira alışveriş yap çekilişe katıl.. tabi katılmadım o ayrı ama bizim gibi araba manyaklarını acayip cezbediyo böyle şeyler..

bizim ailede tek bildiğim zamanında babanneme iş bankasından mı ne çankayadan ev çıkmış meclis manzaralı, o da sırf hesabı var diye bankada, kendi de inanamamış.. ah bu arada magnumun verdiği siyah lamborgini geldi aklıma.. az magnum yememiştim :D

bence oraya bu tarz şeylerden ziyade koltuk ısıtma projesi yapıp düğmelerini yerleştirmek daha mantıklı olur

şu orta konsol kaplama işi benim beya hoşuma gidiyorrr
bakalım dün laptop aldım biraz gaza gelmezsem biraz daha bekleyecekk

hayırlı olsun ali ne aldın?

edit: gördüm diğer mesajında aldığını. ekran kartının harici olması iyiymiş. bir de hdmı çıkışı. sanırım son çıkanlara koyuyorlar artık hdmı.

Son düzenleme:
koltuk ısıtma cok ıyı olurdu cunku bızım koltuk kılıfları lego gıbı kolayca yerınden cıkarılabılıyor. koltugun en arka kısmında sungerdede yuvarlak bır delık var tesısatı gecırmek ıcın. koltuk ısıtma butonları bulmak lazım. koltuk ısıtma pedi bulmak kolay.

pede ne gerek var. elektrikli battaniye işi çözer :))

yaw nerde yaptırdınız yada nasıl yaptınız banada anlatırmısın pmden?

Reklamcıdan içerden yapıştırılacak şekilde tersten yazı yazdırıyorsunuz. Daha sonra içerdeki fren lambasını direk kendinize doğru çekip söküyorsunuz ve içerden yapıştırıyorsunuz. Herhangi bir ekstra bişey yok. Yerini tutturabilmek önemli.

Geri