CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
teşekkürler

bu ürün artı birde 18.5 lg led ekran aldım oda 230 civarydı

12 taksit yaptık toplamda ayda 135 civarı oldu

ekran kartının harici olmasına çok sevindim :)

benim laptop un ekran hafızası 128 , bir de paylaşımlı.. yani normalde 64 max 128 oluyo galiba.. ve ben tiksiniyorum bu kadar düşük olmasından :) psikolojik midir nedir 1 gb bile olsa paylaşımlı lafı geçerse yine tiksiniyorum.. seninkinin özellikleri gayet iyi gibi duruyo..
güle güle kullan falcon

koltuk ısıtma cok ıyı olurdu cunku bızım koltuk kılıfları lego gıbı kolayca yerınden cıkarılabılıyor. koltugun en arka kısmında sungerdede yuvarlak bır delık var tesısatı gecırmek ıcın. koltuk ısıtma butonları bulmak lazım. koltuk ısıtma pedi bulmak kolay.

bu ürünleri zonguldak demirpark alışveriş merkezinden gold dan aldım çekiliş vardı demirparkta her 100 tl lik alışverişe bir çekiliş kuponu veriyorlardı dün 16 tane kupon aldım bakalım ayın 15 inde çekiliş var bakalım belki araba çıkar :)

bu krom çakmak oduğu zaman etrafınında buna benzer krom aksesuarlardan olması lazım yoksa ortada sırıtır

ama alevli göstergesi güzelmişş

bu ürünleri zonguldak demirpark alışveriş merkezinden gold dan aldım çekiliş vardı demirparkta her 100 tl lik alışverişe bir çekiliş kuponu veriyorlardı dün 16 tane kupon aldım bakalım ayın 15 inde çekiliş var bakalım belki araba çıkar :)

bende nescafe yolladım çekilişe :) bmw 1.16 çıkıcak inş ehuehu

bu arada sizde yollarsanız aklınızda olsun o 3 ü 1 arada paketlerini saklamanız gerekiyo, atarsanız hediye çıksa bile vermiyolarmış..

çıktı da alması kaldı :) ama ya çıkarsa ?? ehue

Geri