CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu arada 5 yaş ve üstü araçlarda %30 indirim yapılıyor cc kolu yapmak isteyenler için uygun fşyat çıkar alt yapı varsa takılması cc gibi ekipmanlarla 170 ile 200 tl arası yapılır bencee[/QUOTE]

kim yapıyor bu indirimi yetkili servis mi? sade kol lazım oda 160tl. zaten%25 yapsa 120tl. daha ucuz olmaz heralde.

bu kaplama işinde kafama takılan klima kısmını nasıl kaplayacağım diğer kısımlar bir şekilde hallederim de klima kısmı sökmek gerekecek mi araç üstünde çalışmak zahmetli olucak gibi geliyor bana

bence kapı iç açma kolları da yapılmalı takım olması açısından. sadece konsol sırıtır.http://www.yukle.tc

Opelde servis kampanyası varmış babam radyodan duymuş. Bu konuda bilgisi olan var mı google amcadan bişey öğrenemedim :) 99 TL ye mekanik bakım diyomuş. 5 yaş üzeri sanırım. Duyan gören bilen var mı :D

ben yaptırdım fevzi onu geçen ay mini bakım diye geçiyor. şu an tam olarak neler yapıldı hatırlamıyorum ama yağı ve filtrelerin bazıları değişiyor.

Detaylı bilgi istiyorz valla çok güzel bir çalışma işte montojla ilgili faln foto bekliyorz bide cihazı nasıl açıp kapatıyorsn?

Sağol erdi, detaylı fotoğraflar diğer konuda var ancak cumartesi günü zamanım kısıtlı olduğu için en son halini ve montaj fotoğraflarını çekemedim.. açma kapama için obd soketinin önüne buton koydum oradan açıyorum, kontağı kapatınca da cihaz kendini otomatik kapatıyor..

bu arada cihazı sormuşsun onu da yazayım, çin malı 4.3" cihaz kullandım, üzerinde marka fln yok sadece GPS yazıyor, YF International malı.. Navigasyon cihazlarına baya ilgili olduğum için hiç düşünmeden bundan taktım.. Üzerinde bluetooth ve geri vites kamerası girişi de var..

diğer fotoğraflar burada.. http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=76381

Açma kapamaya en son yer arıyordu. Daha bulamadı sanırım :)

açma kapama işinide hallettim fevzi, dediğim gibi obd soketinin önüne buton koydum açmak için..

bu da kamera ve kablosuz vericinin fotoğrafı..

940907032011.jpg

Son düzenleme:
Tampondaki sis kapaklarını nasıl sökeceğiz acaba? Ayrıca Sis kapağını delip LEDleri monte edeceğim için yerinde sağlam durması açısından nasıl birşey önerirsiniz?

geçen gün bahsettiğim üzere isofix bağlantılarının resmini çektim.

bu kaplama işinde kafama takılan klima kısmını nasıl kaplayacağım diğer kısımlar bir şekilde hallederim de klima kısmı sökmek gerekecek mi araç üstünde çalışmak zahmetli olucak gibi geliyor bana

klima kısmı sökülür, daha sonra o kısmında üst kapağı sökülüp kaplanır, çok zorlayacak gibi durmuyor bence

ali aslında hazır kesilmiş kaplamalar var. bi ara görmüştüm nette dolaşırken.

Geri