CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bi yerde buldum 66 tl.

bu dediğin karbon mu yoksa ahşap falan mı???

ben karbon düşünüyorum ve sadece orta konsol olmayacak kapı tarafında da işlemler yapacamm

zonguldak da varsa burdan alacam yoksa netten sipariş verecem ya kendim yada döşeme işi ile uğraşan arkadaşın yanına giderim olmazsa

bu dediğin karbon mu yoksa ahşap falan mı???

ben karbon düşünüyorum ve sadece orta konsol olmayacak kapı tarafında da işlemler yapacamm

zonguldak da varsa burdan alacam yoksa netten sipariş verecem ya kendim yada döşeme işi ile uğraşan arkadaşın yanına giderim olmazsa

karbon. bunun gibi mesela.

yavuz dediğin ürünün adresi var mıı ??
ben metre işi alıp yapacam bu hafta helletmeye çalışacam
bakalımmm nasıl olacak

yarın evde ustalar var onlarla uğraşacam çarşamba yada perşembe ürünlere bakarım hafta sonuda yaparım büyük ihtimalll

valla google amcaya sordum bende. corsa c torpido kaplama dersen çıkıyor bir sürü yerde ama sanırım şapka kısmı dahil değil.

benim düşündüğümde bu

post-87-1208546058.jpg

mat olanlardan daha hoş duruyorr

Karbon parça bulabilirsin reklamcılarda. Onunda kaliteli olanı adi olanı varmış 3M falan değişik şeyler var. Bi ara onun da araştırmasını yaptım :) Senin gösterdiğin resimdeki gibi parlak olandan olursa gayet şık olur Ali abi. Eğer kaplanacak tüm yüzeyleri içlerindeki tuşlardan ayırabilirsen işin kolay olacaktır.

Bu resimdeki çok şık. Ama piyasada kullanılan genelde mat olan karbon. Bunu bulmak biraz sıkıntı olabilir.

sahibinde buna bener olan ürünlere mesaj atacam bakalım eğer cevap alamazsam istanbulda ki arkadaşlardan yardım isteyebilirm ama ilk önce şu zonguldak ta biraz arayımm

bu arada yavuz zonguldak ta artık finans bank varr :)

Geri