CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
etleri yedik yedik şiştik abi :) arabalar sanayide cebelleşiyor herhalde benimkide bayram bitti sanayi yolları taşlı :(

Abi aracın bende olması zaten başlı başına sorun teşkil ediyor :) işin şakası tabi arka tamponda taş izleri var 1-2 çizik birde bagaj kapağına bir hayır sever vatandaş okşamış onları hallettirmeye çalışıyorum tabi adamlar bir türlü zaman veremiyorlar çünkü bayramda millet kuban kesmekten çok kaza yapmışlar sanırım 1-2 hafta aracı sokamayacaz kaportacıya hani alet edebat olsa düzeltmek için boya kolay kendimde yaparım ama sigorta uğraşsın yaw :)

merhaba arkadaşlar bende yeni corsa alacagım 1-2 hafta içinde
1.3 CDTi Dizel - 95 HP Start and Stop Enjoy 111 düşünüyorum yalnız bu modellerin 2 cm daha alçak oldugu söyleniyor acaba türkiye şartlarında bu sorun olur mu? tereddütte kaldım fikirlerinizi yazarsanız memnun olurum. teşekkür ederim.

2 cm alçak olduğunu ilk defa sizden duydum
eğer böyle bir durum varsa bence sorun teşkil etmez bizim araçlar alçak bir araç değildir ki aksine yol tutuş konuusnda artış olur
hem ekonomi hem de 95 beygirlik güç opel corsayı performans açıısndan güzel işler çıkarır start and stop aracın daha az yakmasına neden olacaktır yeni nesilde çıkan bir çok araçta bu donanım var olmaya başladı benim aklıma takılan bu sistem aracın marş motoruna zarar verir mi??? bizim araçlarda ilerki aşamalarda sıkntı yaratan parçalardan birisidir ama tabii ki bu parçayı yeni donanımla satılan corsa da giderilmiş olabilir
bence gayet iyi bir seçim yapmış olacaksınız fiyat olarakta bilgiverirseniz sevinrim

yorumlarınız için tşk ederim. fiyat için bir kaç bayi ile görüştük en uygun söyleyen 35 bin dedi biraz daha pazarlıkla belki peşin fiyata 34,500 anahtar teslimi olabilir.

Bir suredir foruma giremedim.Ne var ne yok,neler kacirdim burada olmadigim anlarda? ;)

bende aracın bir kaç fotosunu ekleyim artık :)

grnt164.jpg

03062006002.jpg

bu arada siz değerli corsacılara bir sorum olacak, arabanın uzaktan kumandalı anahtarı bozulmuş durumda, yani açma kapama tuşları delindi ve içi gözüküyo anahtarın, ayrıca içindeki click mi denir ne denir onlarda nanay olmuş yani uzaktan kumanda artık hiç kullanılamıyo ( babam sağolsun )

belki içindeki elektronik devre yine kullanılır ama yeni plastik lazım, babam geçenlerde sormuş sadece o plastiğe 150 tl istemişler, acaba diyorum bu anahtarı verip direk astralardaki gibi sustalı anahtar mı yaptırsam? sizce olur mu? yaptıran var mı? maliyet nedir bilen var mı? ya da başka bir önerisi olan ?

Yeni plastik dediğiniz anahtar kısmını sahibinden.com da 10-15 tl ye bulup yan sanayisi ile değiştirebilirsiniz...

Geri