CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yeni plastik dediğiniz anahtar kısmını sahibinden.com da 10-15 tl ye bulup yan sanayisi ile değiştirebilirsiniz...

teşekkürler..

bugün bir ustaya sorayım dedim, samatya yokuşunda bir elektrikçiye girdim, sadece tuş plastiklerinden bulursak 25 liraya yaparım dedi, çünkü birde içindeki switch ler kopmuş onları da tamir edicek yani eski ayakları söküp yeni switch ler yerleştircek oraya tmm dedim, aradı taradı bulamadı.. komple var benim elimde oda 45 lira olur ama sana 40 lira olur dedi ok dedim yaptırdım, canavar gibi oldu...

bu arada forumda dün biraz baktım bizim corsalara sustalı anahtar olmuyomuş galiba...

birde aracım 4.5 yaşını geçti, kumanda pili orjinal hiç değişmedi , araç 106.000 km de, adam pili ölçtü iyi dedi halbuki daha ilk 15.000 bakımında serviste hemen değiştiriyolardı değiştirtmeyip fiyattan kırdırmıştım :D

evet bende de anahtarlığın basma yerleri delinmişti bende sahibinden de almış ve değiştirmiştim fiyatı uygundu 10 tl idi galiba
benim aracın kumandasında ki pilde 5 yılı geçti 6. yılında daha tık yok aman bişey olmasın

bu arada corsan gol olmuş :)

eheuhue aynen öle abi :) o fotonun hikayesi var...

sabahın köründe arkadaşı açıköğretim sınavına götürmüştüm, lisenin bahçesine girdik alabildiğine boşluk, toplasan 3 4 araba var, e öle oluncada insan nereye çeksem diye düşünüyo, arkadaşta kaleye gir gol ol ... falan demişti :D

abi araba çok temize benziyo. zaten seninle de konuştuk bugün. ama fiyat bana çok. bilmiyorum şimdilik zor. ama araştırıyorum.imkanları zorlayacağım.

Geri