öncelikle çok teşekkür ederim..
bir kaç soruyla süsleyeyim.
markası var mı sub'un memnun musunuz. 25 cm kicker var bundan birazcık küçük ama portsuz. portlu mu iyi olur acaba?
anfi nerede?
mdf çok ince ve uğraşılmış bi proje var. pandizot üstüne gelince oturuyor mu? yada yapışık mı pandizota.
bu ölçülerle gayet kullanışlı. gündemime alıyorum tekrar tesisat olayını.
sub bilindik bir marka değil. şu uydu alıcısı üreticisi var ya next işte onun sub'u. kabin benim verdiğim ölçülere göre yapıldı. (daha önce evde kullandığım 20 cm lik bir sub'um vardı. onun orijinal kabininin litresinde bir kabin yaptırmış oldum. ilk başlarda evdeki sub'u koymuştum ama sesi biraz açınca yandı. bende bu next'i aldım. şimdilik sorun yok. resimde görünüyor çift giriş var ancak birine kablo bağlı. eski sub çift bobindi. şimdiki ise tek. )
anfi sürücü koltuğunun altında. köprülenmiş vaziyette sadece sub'a bağlı.
ana ünite jvc nin mp3 çaları.
ön hoparlörler standart. teybin ön çıkışlarına bağlı.
arka hoparlörler blaupunkt oval. onlarda teybin arka çıkışlarına bağlı.
ses kalitesi tatmin edici. ama zaten sistem profesionel olmadığı için fazlasını beklemiyorum. ben memnunum.
pandizot mdfye yam oturuyor. onu kullanmamın sebebi pandizotun zamanla çökmesini engellemek. hoparlör vidaları aynı zamanda mdfyi de tutmuş oluyor. ekstra vida yok. mdf yi bauhaustan aldım. yine bauhaustan aldığım u şeklindeki alüminyum profiller de mdf ye tam oturdu. kenar görüntüyü düzeltmiş oldum.
mdf'nin kenarındaki kahverengi zımbırtı ise mdf sesten dolayı zırıltı yapmasın diye pencere-kapılara yapıştırılan zımbırtıdan.
portlu mu portsuz mu pek anlamam. o konuda yorum yapamiycam.