CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Asetonla çıkardım. Şimdi aldığım stop boyasıyla boyamak kaldı abi.

yarın konsol kaplama için zonguldakta araştırma yapacam inşallah bulurm yoksa netten bakmak gerekecek ve izmir deki meg kaplama iletişime geçecem

bu arada İstanbulda bir buluşma daha yapalım mıı??? tarih ve diğer görüşlerinizi bekliyorummm

bundan sonra ki istanbul buluşmasını durul organize edecek ben konuyu açıyım gerisi durula ait bende yardımcı olmaya çalışırım

aynen arkadaslar teklıflere acıgım varsa aklınızda bısey baka bılırım tabı arastıra bılırım

İnş. hesabına uyarda alırsın. 1.7 DTI ler ticari ve vergisi yüksek sanırım. Buna da dikket edin araştırın o tarz bişeyi olmasın.300 ü falan buluyorsa uzak dur derim.
Biz 2004 1.3 e 6 aylık 86 TL yatırdık haberin olsun :)
araç kamyonet çıktı :) tek kapıdan vazgeçtim, 4 kapılara dayandım ailemin de maddi desteğiyle :D olacak gibi değildi çünkü başka türlü.. bakıyoruz bakalım hayırlsı olsun.. buldum gibi bir tane, c.tesi bakmaya gidicem..

araç 4 kapı 1.4 lpgli 2003 model, 15000 lira.. 12sini ben koyacağım için üstü pek umrumda olmayacak temiz olsun kapıcam üstüne tamamlayacaklar :D hayırlısı..

her an astracılar kervanından kopup aranıza katılabilirim tanışma faslına geçelim yavaş yavaş :) ankaradaydım ben normalde ancak çankırıya atamam oldu artık çankırıdayım haftasonları hariç.. pederin astrasına biniyordum ankaradayken ama artık dert oldu arabasız olmuyor burada.. 1 yıldır falan siteye pek uğramıyordum özlemişim :) selam corsacılar..

Son düzenleme:
araç kamyonet çıktı :) tek kapıdan vazgeçtim, 4 kapılara dayandım ailemin de maddi desteğiyle :D olacak gibi değildi çünkü başka türlü.. bakıyoruz bakalım hayırlsı olsun.. buldum gibi bir tane, c.tesi bakmaya gidicem..

hayırlısı olur inşallah araçları iyice araştırmadan hemen almaya kalkma 2. elde bu işin üç kağıdı çpk olabiliyorr

Geri