ayrıca vites geçişlerin çokta kötü değik bence gayet iyi ama sardırmasan önlerdede 16 jantlar olmudan bide araca kat iptalinden sonra baya bi sıkıştırdıktan sonra bi kadran videosu beklerim senden bence farklı olur araca maşallah çok iyi değerleri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet arkadaslar uzun zaman sonra yenı aldım aracıma bıraz görsellık yaptım ve sızlere sunuyorum masallah demeyı unutmayın lutfen
stoplara karartma yaptım ve corsa cdtı yazıları cıkarttım gercekten hoş durdu plakalıgıda cıkarttım kenarlarını ovallestırdım kıbar bır gorunum oldu
yandakı kucuk sınyal lambasını parklara bagladım baglamadan öncede stop boyasıyla kararttım sınek gözu gıbı duruyor ama super turuncu yanıyor
burda da bıtmıs halı alan kucuk oldugundan fotoyuda dar acıdan cektım bırde sıslerı yaktım mıı fenalardaa
heee bırde arkadakı plaka ısıgınıda led yaptım ama telın flası patladıgı ıcın ılk resımde gözukmuyor işte şimdi birseye benzedi kanımca
paralar peşin değil mi? Sonradan ben kredi kartıyla alacaktım böyle olursa alamam gibi muhabbetler çıkıpta vazgeçenler olmasın. Sebep olacak insanı da zor durumda bırakmayalım.