CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dizelin gözünü seviyim :)

ben uzun zamandır ne kadar yakıyo hesaplayamıyorum, çünkü depoyu full leyemiyorum :)

bayramda fullemiştim bu aracımla pek de bir yere gitmedim

meftun dediğin gibi gözünü seveyim dizelin ama bu emisyon durumuna göre vergilendirme çıkarsa ne yaparız bilmem

corsanın katologları hala duruyo , 2006 dan bu yana :) baktım ama emisyon değerleri yazmıyo...

sende var mı abi değerler ?

bu arada millet neye yöneliyosa devlette ordan vuruyo hep :D dizel eskiden daha da ucuzdu, gerçi hala iyi ama adamlar arttırdılar fiyatı, lpg de eskisi kadar cazip değil galiba..

ayrıca dediler motor hacmine göre vergi, bu sefer baktılar herkes küçük motor alıyo şimdi yine değişiklik :D

arabacılık sonu cılık bu işin :D

o bilgiler bende yok malesef ama yeniversiyondan 5 10 değer daha fazladır tahmşnimce
nereye yönlensek oraya vurgun bu sene mazota benziinde daha fazla zam geldi misal keza aynı dertten gaz da muzdarip

yeni uyelerimizden deryaaktas nikli arkadaşımızın bir sorunu var bu konuda yardımcı olacak arkadaşlarımızı yardıma çağırıyorum

sorununu buraya alıntı yapıyım

Arkadaşlar böyle bir siteye üye olmaktan çok mutluyum.Birbirine destek olan arkadaşları gördükçe gururlanıyorum . Benim aracım opel corsa tek kapı van. Ancak ön koltuklarım katlamalı değil. Arkaya geçişte zorluk yaşıyorum.Ön koltuğun değiştirilmesi ne kadara malolur ve 2. el bu koltuk nerede bulunur acaba? yardımcı olursanız sevinirim. 2. sorumda Arka koltuğum muntazam değil focus arka koltuğu tam oluyor dediler. bu konudaki görüşleriniz lütfen ... teşekkürler.

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?p=1449944#post1449944

nihayet corsamı aldım :) şimdi sıra nasıl kullanacagımı öğrenmekte daha önce dizel kullanmadım. en kısa zamanda resimlerini cekip paylaşacagım

Corsa_N hayırlı olsun kardeşim aklına takılan herhangi bir soun olduğunda yardımcı olmaya çalışırızz

CoRsA TEAM için imzamda ki linge tıklayın

arkadaşlar Merhaba

corsa c sahibiyiym arabanın park lambalarını değiştirirken park lambasının kapağını kaybettim ve sol far iceriden kirlenmiş kapak açık oluğu için dışarıdan sapsarı gözüküor .sizlerden öğrenmek istediğim Bu Far ı içeriden kendi imkanlarımla nasıl temizleyebilirim __???

04122010003.jpg

ve 100k devrilir :D

Geri