CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2. el bi corsa buldum ilk sahibinden. gidip görmedim ama araç temizmiş. yanlız şöyle bir durum var km saati 100 km gittiğinizde 50 km atıyomuş. yani yarım atıyor. uzunca bi süre farketmemişler bunu sonrada değiştirme yada tamir gereği duymamışlar. bu arabanın orjinal kmsi bilgisayara bağlandığında falan ortaya çıkar mı?

2. el bi corsa buldum ilk sahibinden. gidip görmedim ama araç temizmiş. yanlız şöyle bir durum var km saati 100 km gittiğinizde 50 km atıyomuş. yani yarım atıyor. uzunca bi süre farketmemişler bunu sonrada değiştirme yada tamir gereği duymamışlar. bu arabanın orjinal kmsi bilgisayara bağlandığında falan ortaya çıkar mı?

İlginç bir arızaymış, tam da yarısını gösteriyor...

bu araç arabam comdaki araç mı???
kardeşim sende buluyorsun böyle araçları

ilk defa böyle bir sorun duydumm

bu araç arabam comdaki araç mı???
kardeşim sende buluyorsun böyle araçları

ilk defa böyle bir sorun duydumm

valla ali aynen nerde sorunlu araba var onu yakalıyorum resmen. sorunlu araba çeker gibiyim :).
arabam.com dakini aradım birine opsiyonlamışlar. o gitti.
kırmızı vardı ya hani sanırım o da gitti. ilanı pasife almış.
bekliyoruz işte biz de.

diyorum ya abi paratoner gibiyim. nerde sorunlu araba var onları şıp diye buluyorum.

arkadaşlar full şehir içi kullanımı ile 100 tl lik mazot ile 575 km yol yaptım genelde kısa mesafelerde kullandım hatta zonguldak yollarını biliyorsunuz çoğu yer yokuşşş

Geri