CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
senin aklında hangisi var

eğer ist ki herşeyini yaptıracam derse o mu yoksa bu mu???

ah be bi bilsem istanbuldaki çıkmasaydı bu gece yola çıkıyodum ben. ama bu çıktı karşıma. kafamı karıştırdı.
sen olsan hangisini alırsın?

o arabadan emin misin ??
ben burda kinde eminim görünüşünde ben burdayım diyorr

30.000 km de araç daha sıfır sayılır 2000 tl lik fark karşılığında donanım ve 1 yıl genç araç alıyorsun

bilemiyorum 21.5 de az para değil

ben olsam cosmoyu alırım manuel olsun derim.. ama kilometresinin orjinal olup olmadığını didik didik sorgularım... fotoğraf beni yanıltmıyorsa farları sararmış biraz..

başka yorumları bekliyoruzzz
bu aracı ben gördüm hatta bana çok yakın cosmo için diyorum
aracın km orjinal km tümarda yapılmış bakımları zonguldak arabası doktor tarafından kullanılmış çoğu zamanını garajda geçirmiş
bagaj kapağında avuç içi kadar bir boyası var olduğu söylenildi

size şı kadar diyim normalde bizim araçların kapılarında iç dişemelerinde kullanımdan jkaynaklanan kahverengi bir renk alır bu aracın daha simsiyahhh

Kimse yanlış anlamasın ama iki aracada istenilen rakam bence çok fazla. Araçların km düşük olabilir belki ama yaşları var arabaların. Eğer o kadar para vereceksen benim önerim http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...s-sahibinden-2008-toyota-yaris-34394579/detay bu araba olur. Araba bildiğim bir arabadır ve km orjinaldir. Corsa ya göre çok daha sorunsuz bir arabadır.
Kimse alınmasın bende corsa c kullanıcısıyım ama benim önerim budur.

Ahmet Altınçubuk

aynen dizel arıyorum ve o fiyat gercekten cok bana haa dizelini bulduk fiyat ve kilometre düşük neden almıyayım

yavuzzz

yarın ordaki adam ile son defa görüş eğer hoşuna gitmeyen bir kısmı var sa burdakini gösteririm

Son düzenleme:
Geri