CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yaaa arkadaşlar yıkamaya verdim bugun aracı..Aldıgımdan beri hiç fırca sürdürtmedim,gidip çay alayım dedim birz muhabbete daldım , sanıyorum köpükle yıkıyorlar bi geldim adam fırça ile dalmış...Her yer çizik çizik oldu arabada,pasta ile geçiyor mu bu çizikler?

Arkadaşlar selamlar hepinize sizlere sorum olucaktı.Astra G 1.6 twinport kullanıyorum malum zamlar bitmiyor.Bende kafa kafaya alıcağım bir corsa düşünüyorum önerileriniz nelerdir.Dizel olarak corsanın genel sorunları nelerdir.Kısaca aydınlatırsanız beni sevinirim.Özellikle şehir içi ortalama yakıt nedir?

Yaaa arkadaşlar yıkamaya verdim bugun aracı..Aldıgımdan beri hiç fırca sürdürtmedim,gidip çay alayım dedim birz muhabbete daldım , sanıyorum köpükle yıkıyorlar bi geldim adam fırça ile dalmış...Her yer çizik çizik oldu arabada,pasta ile geçiyor mu bu çizikler?

kılcal izler yok olacağını düşünüyorum aşağıdaki linke bakarsan neler yok olmuş o kadar çizik bence çerez gibi kalır

http://www.skodaturkey.com/showthread.php?t=14

Arkadaşlar selamlar hepinize sizlere sorum olucaktı.Astra G 1.6 twinport kullanıyorum malum zamlar bitmiyor.Bende kafa kafaya alıcağım bir corsa düşünüyorum önerileriniz nelerdir.Dizel olarak corsanın genel sorunları nelerdir.Kısaca aydınlatırsanız beni sevinirim.Özellikle şehir içi ortalama yakıt nedir?

opel corsa dizel düşünyorsan bakımlarının zamanında yapıldığına dikkat etmeni öneririm bakımları yapılmış olan corsa kolay kolay sıkıntı çıkarmaz
kronik sıkıntıları ön takımdan gelen sesler ama çözümü vardır marş motoru da sorunlu parçalrındandır ama bunlar yüksek malşyetli sorunlar değildir
alırkende ustanıza aracınızı göstermenizi hatta servis bakımlarının yapılıp yapılmadığını serviste sorgulatabilirsiniz
her 10.000 kmde ki bakım maliyetleride özel serviste yapacağınız max masraf 120 ile 150 tl civarıdır

yakıt fiyatları zıpladııı

dün zonguldak shellden 3.20 den aldığım mazot 3.27 olmuş

95 oktan benzin 3.87 olmuş
97 oktan benzin 3.98 olmuşşş

yakında çakmaktaş gbi arabanın altını delip yabadabu du diyip itelemeye başlayacam bu ne böyle

2005 yılında benzin 2.55 idi
http://arsiv.sabah.com.tr/2005/12/10/eko98.html

yakıt fiyatları zıpladııı

dün zonguldak shellden 3.20 den aldığım mazot 3.27 olmuş

95 oktan benzin 3.87 olmuş
97 oktan benzin 3.98 olmuşşş

yakında çakmaktaş gbi arabanın altını delip yabadabu du diyip itelemeye başlayacam bu ne böyle

2005 yılında benzin 2.55 idi
http://arsiv.sabah.com.tr/2005/12/10/eko98.html

3.17 den 3.22 oldu mazot burda

benzin 95 oktan 3.77ydi-3.84 97oktan 3.87 oldu.. po fiyatları bunlar ben podan alıyorum.

shell mazot (3.25). kursunsuz benzın (95- 3.88) (97-98 - 4.01) olmuş..

Selam Arkadaşlar;

Benzin Sohbeti tüm forumlarda almış başını gidiyor evet çok can sıkıcı bir durum benzin zammının üzerine bugunde başka bir can sıkıntısı yaşadım.. İzmir Balçova Kipanın otoparkında arabanın sağ ön ve arka kapıya sürtmüşler... Bu hasarı kendim yapsam hiç zoruma gitmeyecek ama başkası tarafından yapılınca birde sonradan öğrenince can sıkıyor alışveriş yapıp yemek yiyorsun sonra çıkıp arabanın yanında gidiyorsun arabanın kapıları çizik... Neyse yapacak bir şey yok cana gelmesin mala gelsin düsturundan yola çıkarak Allah daha büyüklerinden kurusun diyelim...

Son düzenleme:
Selam Arkadaşlar;

Benzin Sohbeti tüm forumlarda almış başını gidiyor evet çok can sıkıcı bir durum benzin zammının üzerine bugunde başka bir can sıkıntısı yaşadım.. İzmir Balçova Kipanın otoparkında arabanın sağ ön ve arka kapıya sürtmüşler... Bu hasarı kendim yapsam hiç zoruma gitmeyecek ama başkası tarafından yapılınca birde sonradan öğrenince can sıkıyor alışveriş yapıp yemek yiyorsun sonra çıkıp arabanın yanında gidiyorsun arabanın kapıları çizik... Neyse yapacak bir şey yok cana gelmesin mala gelsin düsturundan yola çıkarak Allah daha büyüklerinden kurusun diyelim...

çizikler inşallah derin değildir pasta ile giderilir
bu tip durmlarla malesef karşılaşılıyor bu tipte kendini bilmez şoförler var
bari araca zarar veriyorsun beklede araç sahibini sonradan ah işitme

bu yakıt fiyatları tak dedi artıkk

merhabalar corsacılar f sorunu ile giriş yapayım dedim :)

Son düzenleme:
f sorununu nezaman yapıyor mesela

easytronic araclarda asiri zorlanmadan dolayi baskı balata cok isinirsa; baski balatayi korumaya almak amaci ile aracin F hatasi vermesi normaldir.

yinede aracinizin sanzuman ve motor ariza kodlarinin tam olarak ne olduklarina bakilmali; gereekirse araciniza servis yazilim guncellemesi (hem motor hem de sanzuman icin) yapilmalidir.

2.kez başıma geldi ilkinde stop halindeyken yaptı şanzuman beynini tamir ettirdim düzelmişti 15 gündür problem yaşamıyordum ama dün fazla zorladım aracı sanırım 125 falan yaptım direk servis ışığı yandı araç kendini durdurdu F ışığı yanıp sönmeye başladı bir devre yanmış bugün gittim baktım araca eğer yapabilirsek yaparız yapamazsakta parçayı bulmamız lazım dediler bulunmuyormuş sanırım bulunmazsa ne yapılıcak bilmiyorum

Geri