Ali C' nin 4 kapılısı yok mu varsa bende isterim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
attım hiçbir işe yaramadıdizelciler, yakıt katkısı attınızmı hiç araca?
2006 yılında sahip olduğum keçimden (1.3 cdti easytronic) bu ayın 20 sinde ayrılıyorum. Gerçektende yakıtı olsun (şehir içi 916km'ye kadar çıktım) gidişi olsun (ankara otobanında 200km/s) beni memnun eden bir araçtı. Bakalım keçi gitti yerine 2011 model Astra 1.3cdti alıyorum. Umarım keçimi aratmaz bana.
Sedancıların sayfasında 1.3 cdti 111.yıl manuel 6 ileri sedan aracım için yorumum var. ilk mesajda alıntı olarak bulunıuyor. Siz sedan almayacak olsanız bile bu yorumu okursanız faydası olur zira motor vs aynı.
Bu C.C. olayı tamamen otomobilin beynne bağlı mesela manuel araçlarda müşür yok pedalar elektronik değil o yüzden ekstra masrafı oluyor ama şöylede bişi var 1.0 aracım easytronik benim herşey elektronik ama takılamıyor tech 2 bu özelliği açamıyor çünkü beyinde bu özellik yok.. Yani önce tech 2 ye bağlanıp özellik çıkıyor mu çıkmıyormu bakmak lazım abi sonrasında yapılacaklar zaten belli.Corsacılar size bir soru;
corsa 1.7 dti ye cruise olur mu?
Bu C.C. olayı tamamen otomobilin beynne bağlı mesela manuel araçlarda müşür yok pedalar elektronik değil o yüzden ekstra masrafı oluyor ama şöylede bişi var 1.0 aracım easytronik benim herşey elektronik ama takılamıyor tech 2 bu özelliği açamıyor çünkü beyinde bu özellik yok.. Yani önce tech 2 ye bağlanıp özellik çıkıyor mu çıkmıyormu bakmak lazım abi sonrasında yapılacaklar zaten belli.
Not:TECH 2 den anlayan profesyönel bir yere gitmenizde fayda var.
Bu arada arkadaşlar 1.0 motorlu c.c. si olan corsa gördünüz mü?Mesela toyota yaris 1.0 larda c.c. var eğer beyini filan değişirsem toyotanınki ile bilmiyorum hani belki kullanılabilir mi gerçi yazılımlar farklıdır yazılımı değiştirseler bile opelin orjianl yazılımını kullanmaları lazım ondada c.c. yok ama yapan var mı merak ettim şimdik
Sedancıların sayfasında 1.3 cdti 111.yıl manuel 6 ileri sedan aracım için yorumum var. ilk mesajda alıntı olarak bulunıuyor. Siz sedan almayacak olsanız bile bu yorumu okursanız faydası olur zira motor vs aynı.