CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
mehmet abi corsacıların kanına girme corsa sattırıp astra aldırtıyorsunnn olmuyorrr :)

kirosgs yeni opelin şimdiden hayırlı olsunnn
yeni astra dizel easy mi???

1.2 lik motoruna rağmen fıkır fıkır kanı kaynayan, aralardan derelerden akıp giden, bunları da benzini koklayarak yapan corsa'mın yeri bambaşka ama.. :)

mehmet abi drift yapıyon gibi geldi bir sağa bir solaa (aman alınma abi)

yakında corsa yorumlarını beklyorum

mehmet abi drift yapıyon gibi geldi bir sağa bir solaa (aman alınma abi)

yakında corsa yorumlarını beklyorum

amman yapmadığım gibi yapanı anında 155 lerim... dar yerlere park, kısa mesafedeki hareket özgürlüğüdür bahsettiğm.. işleri toparlayınca yazacağım corsayı.

16950261.jpg

Selam Arkadaşlar;

Corsa D 1.4 Otomatik araç kullanıyorum. Aracı alalı 2 ay oldu şuan 2500 KM de. Yakıt tüketimi ile ilgili deneme yapmak istedim ve lamba yandıktan bir süre sonra depoyu fulleyip KM sıfırladım. Tekrar lamba yanıp benzin istasyonuna gittiğimde 501 KM olmuştu sizce 1 depo ile bu KM bu araç için normalmidir. Çok yoğun olmayan dur kalkın çok fazla olmadığı yollarda kullandım...

(Depo 155 liraya doldu...)

Son düzenleme:
155 tl ye izmir shell aliağada 95 oktan litre fiyatı 3.83
155/3.83=40.46litre yakıt almış 40 litre diyelim
bu 40 litre yakıt ile 500 km yola yapmış
100 km 8 litre yakmış
kmde de 30 krş yakmış
bu yakıt 2500 km de daha yeni bir araç için gayet normal
dizel araçların bile şehir içnde 20 krş yakın yaktığını düşünürsek benzinli 1.4 tam otomatik bir araç içi gayet iyi iler ki zamanlarda biraz daha düşer 8 litre 7- 7.5 gibi olabilir

Selam Arkadaşlar;

Corsa D 1.4 Otomatik araç kullanıyorum. Aracı alalı 2 ay oldu şuan 2500 KM de. Yakıt tüketimi ile ilgili deneme yapmak istedim ve lamba yandıktan bir süre sonra depoyu fulleyip KM sıfırladım. Tekrar lamba yanıp benzin istasyonuna gittiğimde 501 KM olmuştu sizce 1 depo ile bu KM bu araç için normalmidir. Çok yoğun olmayan dur kalkın çok fazla olmadığı yollarda kullandım...

(Depo 155 liraya doldu...)

arkadaşım inan bana çok güzel yakmış, ben 1.2 eastronic ile ist. ş.içi 450 km. gidebiliyorum. ama bu km. tamamen yoğun sabah ve akşam trafiğinde. yoğun %80'ni 1. ve 2. viteste gidiyorum. unutmadan hava sıcaklığının burada 3-5 derecelerde olduğunu da belirteyim. Son olarak şunu söyleyebilirim. benim aracımın senin aracından tek farkı sadece ve sadece vergi.... onun dışında keyifle kullanmana bak....

Geri