CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
daha önceki msj larımda yazmıştım abi kaportada boya değişen yok, motorda hata çıkmadı, bakımları kasım ayında yetkili servisinde yapılmış, araç belediye başkanı melih gökçek'in yakın korumasının yani akrabasının aracı, paraya kıymış servisten başka yere götürmemiş (: baktırdık öyle aldım abi, sadece fiyat olarak bilgisizdim

o zaman corsan hayırlı olsun diyelim

bu araçtan büyük keyf alacaksın bundan emin ol dizel araçta turbı devrey girdiğinde çok tatlı bir his uyandırıyorr

en büyük keyifte tüketim konusunda olacak

o zaman corsan hayırlı olsun diyelim

bu araçtan büyük keyf alacaksın bundan emin ol dizel araçta turbı devrey girdiğinde çok tatlı bir his uyandırıyorr

en büyük keyifte tüketim konusunda olacak

teşk. ederim

artık başıma ne gelirse sana gelicem abi :o senden öğrendiklerimide ben yeni arkadaşlara aktarıcam :p

hoşbulduk arkadşlar araç sıkıntısı vardı zaten bunuda sipariş ettik hala gelmedi araç esp paket ve sunrooflu siyah araç yoktu trde 90 lık olsa marta doğru gelecekti araç o yüzden 75 hpye rağz olduk zaten 3000 kmden sonra düşünüyorum chip işinibenim ki 90 hp 200 nm tork olsa yeter

teşk. ederim

artık başıma ne gelirse sana gelicem abi :o senden öğrendiklerimide ben yeni arkadaşlara aktarıcam :p

hocam gözünde fazla büyütme forumda ki her arkadaşım bildiği kadar ile yardm da buluncaktır herkese

hoşbulduk arkadşlar araç sıkıntısı vardı zaten bunuda sipariş ettik hala gelmedi araç esp paket ve sunrooflu siyah araç yoktu trde 90 lık olsa marta doğru gelecekti araç o yüzden 75 hpye rağz olduk zaten 3000 kmden sonra düşünüyorum chip işinibenim ki 90 hp 200 nm tork olsa yeter

çipten sonra garanti sorunu ortaya çıkmasın

Yarın corsamın çatlak olan camı kaskodan değişecek

şu cam işi yapılırken aux içinde biraz araştırma yapacamm

Geri