CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar ben geldim tekrar :)
uzun zamandır araştırıyorum ama sağlıklı bir bilgi malesef bulamadım :s İllaki buralarda da yazılmış çizilmiştir zamanında eğer öyleyse kusuruma bakmayın..

cd çalar araştırıyorum, teyp yuvasıyla birlikte.. pioneerlerde modelinin sonu "00" ile bitenlerin orijinal teyp olduğunu duydum ve yalnızca bunlar direksiyondan kumandaya uyumlu oluyormuş diye okumuştum.. doğru mudur ve doğru ise ne gibi bir işlem yapmak gerekiyor direksiyondan kumanda ile kullanabilmek için?
arkadaşlar bi yardım edin size zahmet :) aciliyeti var biraz.. izine ayrılıcam, boşken işleri halledeyim diyorum.

bıktım bu cosmo ların farlarından aydınlatma yok denecek kadar azzz nasıl bir mercek varsa bu farda yolu aydınlatsın dye sislerle beraber gidiyorummm

aynen Ali ne yapsak bu işe anlamadım.
biliyosun ben temizlettim de farları ama nafile gece görüş xenonla sıfır.
sisler olmadan olmuyor. hele yağmurda.

mercekleri değiştirmek gerekiyor galibaaa yoksa nafilee

araştırmak lazım.
merceksize mercek takılabildiğine göre merceklinin merceği de değişiyodur herhalde.

masraflı iş olacaktırrr ben artık masraf yapma tarftarı değilimmm orjinal cosmo farlardan olmak var

merhaba arkadaşlar 2001 corsamın ön tamponu makyajsız yani 2004-2005 gibi değil üst model olur ? teşekkürler

selamlar corsa team,
uyuyor muyuz ne?

aklıma bir soru takıldı. bazı araçlarda var. araç hareket etmeye başlayınca ve belli bir hıza geldiğinde atıyorum 5-10 km kapılar otomatik kilitleniyor. bizim corsa c lerde de var mı bu özellik yada sonradan yapılabiliyor mu? bizim ufaklık artık 1,5 yaşına geldi nerdeyse. sağı solu kurcalamaya başladı. çocuk koltuğuna da oturtamıyoruz. bazen kapılara saldırıyor ve bazen ben veya eşim kilitlemeyi unutabiliyoruz kapıları. buna engel olmak açısında soruyorum. otomatik yapabiliyor muyuz bu ayarı?

aklıma bir soru takıldı. bazı araçlarda var. araç hareket etmeye başlayınca ve belli bir hıza geldiğinde atıyorum 5-10 km kapılar otomatik kilitleniyor. bizim corsa c lerde de var mı bu özellik yada sonradan yapılabiliyor mu? bizim ufaklık artık 1,5 yaşına geldi nerdeyse. sağı solu kurcalamaya başladı. çocuk koltuğuna da oturtamıyoruz. bazen kapılara saldırıyor ve bazen ben veya eşim kilitlemeyi unutabiliyoruz kapıları. buna engel olmak açısında soruyorum. otomatik yapabiliyor muyuz bu ayarı?

otomatik yapılabileceğini sanmıyorum ama çocuk kilidi denilen olayı yapabilirsiniz. arka kapılar sadece dışarıdan açılır.

Geri