onu nasıl yapacağız peki abi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu durumda kapı içerden açılmaz mı?
aklıma bir soru takıldı. bazı araçlarda var. araç hareket etmeye başlayınca ve belli bir hıza geldiğinde atıyorum 5-10 km kapılar otomatik kilitleniyor. bizim corsa c lerde de var mı bu özellik yada sonradan yapılabiliyor mu? bizim ufaklık artık 1,5 yaşına geldi nerdeyse. sağı solu kurcalamaya başladı. çocuk koltuğuna da oturtamıyoruz. bazen kapılara saldırıyor ve bazen ben veya eşim kilitlemeyi unutabiliyoruz kapıları. buna engel olmak açısında soruyorum. otomatik yapabiliyor muyuz bu ayarı?
otomatik yapılabileceğini sanmıyorum ama çocuk kilidi denilen olayı yapabilirsiniz. arka kapılar sadece dışarıdan açılır.
Arkadaşlar uzunca bir süre sonra, Corsa Team için üzücü bir haberle aranızdayım.
Aracımı satıyorum. Otomatik vitesli bir araç alma niyetim var, tek sebep bu diyebilirim.
Hepinize geçen zamanda paylaştıkları için teşekkürler, fırsat buldukça burada yazmaya devam etmeye çalışacağım.
İlan için başlık açtım, ama buradan da paylaşayım, belki tanıdığınız Corsa arayan birileri vardır.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2-sahibinden-2005-opel-corsa-1-3-cdti-essentia-69-000-km-66909039/detay/