CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
corsanın yerine ne gelecek nural abi ?

Son düzenleme:
corsanın yerine ne gelecek nural abi ?

aslında yeni aracın kaporasını verip fiyatı sabitledim meftun. ama henüz parayı vermediğim için aracı teslim almadım. yeni kasa astra 1.3 cdti enjoy plus aldım. hayırlısıyla parasını da verip teslim aldık mı tamamdır.

hayırlı satışlar olsun ayrılmak zor olacaktır corsadan :) bir sorum var, cruise control takmırmışsınız ne kadara mal oluyor acaba bu ve 2002 modellere de uyar sanırım değil mi?

araçta cd çalar için direksiyon kumanda aparatı varsa talibim bu arada :p

corsa yı çok seviyorum. zaten bir tek yeni astra için değiştirirdim öyle de oldu.

cruise control işini ben kendim hallettim. bana maliyeti sadece değişen sinyal kolu oldu. o da 135 tl. tesisat çekmek ve op-com ile aktif etme kısmını kendim hallettim. servis 200 tl civarında istiyor.

2002 modele olurmu konusunda maalesef bilgim yok. servise danışmanda fayda var.

direksiyon kumanda benim araçta olmadığı için aparat ta yok maalesef :(

hayırlı olsun abi şimdiden..

astra j özellikle insignia ile beraber kokpitini beğendim bir araç.. umarım yakın zamanda alırsın da fotolarını görürüz :) renk olarak karara varıldı mı ?

astra j özellikle insignia ile beraber kokpitini beğendim bir araç.. umarım yakın zamanda alırsın da fotolarını görürüz :) renk olarak karara varıldı mı ?

Bu sefer metalik tercih ettim hakim gri diye geçiyor. Hayırlısı bakalım

corsa yı çok seviyorum. zaten bir tek yeni astra için değiştirirdim öyle de oldu.

cruise control işini ben kendim hallettim. bana maliyeti sadece değişen sinyal kolu oldu. o da 135 tl. tesisat çekmek ve op-com ile aktif etme kısmını kendim hallettim. servis 200 tl civarında istiyor.

2002 modele olurmu konusunda maalesef bilgim yok. servise danışmanda fayda var.

direksiyon kumanda benim araçta olmadığı için aparat ta yok maalesef :(
hmm, bilgiler için teşekkür ederim nural abi.. hayırlı olsun şimdiden..

arkadaşlar corsayı sattım. bilginize...

Geri