CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
b kasa vectra ların jantına benzettim bende ama sonradan düşündüm sanırım onlar 5 bijon du. pdw demek ok;).

Enkeiler fena halde replika hacılar. :D Enkei rpf01 de normalde offset yok. Ama şu var ofsetsiz replika 15" enkeide var gördüm, fotosunu bulursam paylaşıyım.

Diğer kırmızı opeldeki ise oem opel jantı sanırım, tigralardaki vectra b jantı felan olmalı.

Caner dün çok aradım bulamadım, kırmızı dti corsada 16" astra h jantlı foto vardı bende, onu görmen lazım, kesinlikle doğru karar. AYrıca birkaç gün içerisinde 195/45/16 lastikli satılıkta görmüştüm.

abi seninde içine siniyor heralde astra h jantı :)
sanayide arabanın yapıldığı servisin iki arka sokağında ama nası gidicem bilmiyorum :)
benim arabayı bile heralde merthan abi alabilir :)

kırmızı corsa ya & astra h jant ok diyosun heralde :)

abi seninde içine siniyor heralde astra h jantı :)
sanayide arabanın yapıldığı servisin iki arka sokağında ama nası gidicem bilmiyorum :)
benim arabayı bile heralde merthan abi alabilir :)

kırmızı corsa ya & astra h jant ok diyosun heralde :)

Aynen öyle bence, şu jant+lastik olan ilanı arayalım bi.

merthan abi den rica etsem aslında yeni sanayiye girince göz atabilir aslında :)
telefon edeyim birazdan afyonu patlasın hele :)

merthan abi den rica etsem aslında yeni sanayiye girince göz atabilir aslında :)
telefon edeyim birazdan afyonu patlasın hele :)
:D :D Sahibinden'i gezdimde, onların fiyatıda iyi Caner'can. :D Diğerleri bayağı yüksek yazmışlar, sen git çök o jantlara.

lafını tutacağım :) merthan abide aynını diyecek amma velakin nasıl gidip çökeceğim onu bilmiyorum ???

Geri