CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hocam bızım burda bır abımızde var aracı kaza yaptıı jantlarda en ufak cızık yok jant + lastık 950 dıyordu ıstersen konusabılırım abıyle ben almadan once bana soyleseydı alıcaktım ama aldım geldım sanayye bır saat sonra soyledi :) lastık durumları flnda ıyıdı istersen gorusebılırım :)?

hocam bızım burda bır abımızde var aracı kaza yaptıı jantlarda en ufak cızık yok jant + lastık 950 dıyordu ıstersen konusabılırım abıyle ben almadan once bana soyleseydı alıcaktım ama aldım geldım sanayye bır saat sonra soyledi :) lastık durumları flnda ıyıdı istersen gorusebılırım :)?

Lastikler Corsa'ya göremi, Astra'ya göremi?

Lastikler Corsa'ya göremi, Astra'ya göremi?

astra sanırım abı onu hıc sormadım ınan arkadasın aradıgı olculerde muhtemelen uzerındede astra lastıgı vardır bu arada sen nasıl sureklı onlınesın yaw msj yazıyorum bakıyorum cwp vermıssın bıle :D

astra sanırım abı onu hıc sormadım ınan arkadasın aradıgı olculerde muhtemelen uzerındede astra lastıgı vardır bu arada sen nasıl sureklı onlınesın yaw msj yazıyorum bakıyorum cwp vermıssın bıle :D
Bu saatler böyle, işler durgun olunca forumlara sarıyorum. :D

Yalnız senle bi konu hakkında konuşmamız lazım, özel ve acil, pmden yazarım. :rolleyes:

kardeşim sağol kalın gelir o bana bu bile kalınken :)
vaktim olursa bir göz atarım,pazarlığa yanaşırda benimkileri alır üstüne yürüyecek petlas çatlas hariç 1 takım lastik koyarsa düşünebilirim

mustafa abi c.tesi yarım gün olarak girdim :D

kardeşim sağol kalın gelir o bana bu bile kalınken :)
vaktim olursa bir göz atarım,pazarlığa yanaşırda benimkileri alır üstüne yürüyecek petlas çatlas hariç 1 takım lastik koyarsa düşünebilirim

mustafa abi c.tesi yarım gün olarak girdim :D

petlas dıyıp gecme valla hocam babamın arabada var bayagı saglam gıbı sesı flnda cok dusuk gzle benzıyor yanı :)

yok kardeşim ya hamur desen hamur değil,birde v taban lastik ismemem,geziniyor araba,radial candır...

O değilde 195/45/16 lastikte fena pahalıdır şimdi Caner. :D

Yakışıyorda namussuz. :D

95701D4612594AB797F3E1C81C7239D8.jpg

dscf4069.jpg

Kırmızınında fotosunu buldum. :D

297.jpg

Geri