CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yok hacı ben şuan görev icabı 2.5 sene van dayım samsunun yolları kaymak gibiydi, buranın yolları rezalet sürücüleri yollarından dahada beter. bu insan görünümlü mahlukatlara ehliyeti nasıl vermişler anlamadım, şaşırmamak elde değil genede genelleme yapmayayım ama yüzde doksanlık bir dilim bu şekilde içler acısı:(:(:(...

bu jantların markası ne bilen var mı?

9vfsap.jpg

fdeedy.jpg

4 amortisörü coile ne kadara çeviriyorlar peki? fiyat olarak?

hafız jantlar pdw nin bir modeli var ona çok benziyor..hani ilanını sen atmıştın...

yanlız bak söylüyorum o arabanın o gapkara tamponla ve o jantı göstermesinin tek sebebi kafa nerden baksan 8 cm yerde...arabada temizmiş :)

leylek bir arabada göstermez...

fiyatı zannedersem 500 lira civarındaydı...
dersenki amortisörler eski 1 takım amortisör al ona yapsın...

hafız jantlar pdw nin bir modeli var ona çok benziyor..hani ilanını sen atmıştın...

yanlız bak söylüyorum o arabanın o gapkara tamponla ve o jantı göstermesinin tek sebebi kafa nerden baksan 8 cm yerde...arabada temizmiş :)

leylek bir arabada göstermez...

fiyatı zannedersem 500 lira civarındaydı...
dersenki amortisörler eski 1 takım amortisör al ona yapsın...

hatırladım hacı geçmiş sayfalarda atmıştım, araba farklıydı ama. yine sen pdw demiştin ok.araba çok basık olmasada güzel gösterecek bi jant lazım o zaman. araç satılıkmış zaten, diğer formdan baktım.14.500 istiyo çok zorlarsan 14 e bırakır sanırsam.

hacı temiz arabaysa hakkıdır..2005 ten önceki arabanın bir piyasası yoktur keyfe giriyor bu araba...alıp masraf yapmaktansa,al ve bin bir araba renk kupon !!
bu arada jantlar göbeksiz cooper jantı olabilirmi ??? :)

bencede güzel bir araç yapmış adam.pm den göndermiştim linki inceledin mi?o paraya değermi bilmem? orda da jantın markasını soranlar olmuş ama sahibi henüz cevaplamamış:D.

bu arada adam 14 ıstemıyor 16 ıstıyor aracına :)

yo 14.500 yazmış acaba yanlış bir aracamı baktınız siz metin bey?

O Corsadaki jantlar Tİgra jantı olması lazım, oem opel jant. :D Vectra B 1.6 lardaki jantlarada benzer.

Caner aldığın jantların linkini paylaş hadi paşam, merakta bırakma bizi. :D

Geri