Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jantlar oem ve çok güzel duruyor hakkaten, daha önce civic'te de kullanmışlardı.
Göbekler olmayınca zor oluyor ne olduğunu anlamak
Bu akşam spoileri takıyorum inşallah..
Arkadaş işi olunca böyle oluyor malesef uzun sürdü ama inşallah diyorum hala emin değilim takılacağındanAynen öyle.
Kaportacı bayağı bekletti seni, neyse artık takda görelim fotolarını.![]()
Aynı kaportacı sorunu bendede var, 2-3 haftadır marşbiyel taktırmak için gidip geliyorum dükkanına, ama arkadaş işte bişey denmiyor.Arkadaş işi olunca böyle oluyor malesef uzun sürdü ama inşallah diyorum hala emin değilim takılacağından![]()
Hatta sana bir şey daha söyleyim, bu senin kaportacı şu meşhur si'ycı heralde, adıda Ramazan'mıydı? Benim kaportacının adıda Ramazan.Valla sorma ya, marşpiyeli dışardan aldım adamları aradım alıcam dedim 2gün sonra gittim kapora bıraktım 4gün sonra hazırdı.
Başka bir arkadaşım Mazdasına spoiler yaptırmak için bir yerle anlaştı 1haftada bitti bekle babam bekle bizde işte![]()
Yok meşhur si'cı ramazan değil ama benimkininde adı ramazan.Eskiden ortaktılar beraber iş yapıyorlardı sonra ayrıldılar.Hatta sana bir şey daha söyleyim, bu senin kaportacı şu meşhur si'ycı heralde, adıda Ramazan'mıydı? Benim kaportacının adıda Ramazan.![]()
Yok meşhur si'cı ramazan değil ama benimkininde adı ramazan.Eskiden ortaktılar beraber iş yapıyorlardı sonra ayrıldılar.
Ramazanlarda var bir keramet![]()