CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
merhaba

arkadaşlar aranıza yeni katıldım 15 gün atlantis mavisi 1998 corsa b satın aldım biraz makyaj yapmak istiyorum. ilk öncelik jant onu lastiklerim yeni biraz eskiyince jant lastik takım olarak alacağım. ben ön tampondan başlayıp arka tampona kadar beyaz şerit yaptırmayı düşünüyorum ve akabinde siyah filmli camlar bu konuda yardım ve önerilerini bekliyorum saygılar

fotoraf0241e.jpg

fotoraf0240c.jpg

Son düzenleme:
öncelikle aramiza hosgeldin. aldigin corsa b 3 kapimi 5 apimi?
rengi nedir? yada en basiti resimi varmi? bunlari bilirsek daha kolay yardimci olabiliriz sanirim.

Aramıza hoşgeldin, fotoğraf linki sanırım onlar, açılmıyor.

kusura bakmayın arkadaşlar aracım 5 kapı fikir ve tecrübelerinizi bekliyorum

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0240.webp
    Fotoğraf0240.webp
    60.3 KB · Görüntüleme: 10
  • Fotoğraf0241.webp
    Fotoğraf0241.webp
    48.1 KB · Görüntüleme: 7
  • yapmak istediğim model bu.webp
    yapmak istediğim model bu.webp
    14.5 KB · Görüntüleme: 7
Son düzenleme:
Ya benim şöyle bir sıkıntım var.

Daha önceden vardı geçti tekrar çıktı ortaya..

1.viteste kalktığımızı düşünün hafif silkelerse araba pedalların olduğu yerden tıkır tıkır bir ses geliyor birşey hareket edip sağa sola vuruyor ya da tümsekten geçerken yavaşlamak içni yarım debriyajla falan gitmek gerektiği durumlarda bir anda hızlanınca da geliyor ses.

Çözemedim bir türlü acaip sinir ediyor

Ya benim şöyle bir sıkıntım var.

Daha önceden vardı geçti tekrar çıktı ortaya..

1.viteste kalktığımızı düşünün hafif silkelerse araba pedalların olduğu yerden tıkır tıkır bir ses geliyor birşey hareket edip sağa sola vuruyor ya da tümsekten geçerken yavaşlamak içni yarım debriyajla falan gitmek gerektiği durumlarda bir anda hızlanınca da geliyor ses.

Çözemedim bir türlü acaip sinir ediyor
Bahsettiğin ses sanki 1.3 CDTI lardaki volant sesi sorununa benziyor, tıkır tıkır pedala vurma felan, bu 1.4 lerin volantı sabitmi, yoksa yaylı sistemmi bi araştırmak lazım, eğer yaylı tip ise volantdan geliyordur bence.

kusura bakmayın arkadaşlar aracım 5 kapı fikir ve tecrübelerinizi bekliyorum

Far karartma ve öne kare plaka yakışıyor Corsa Blere, ayrıca o marşbiyeli çamurluk ağızlarının rengine yakın bi tonda mat siyaha boyatırsan c kasalardaki oem marşbiyel gibi olur bence.

Bahsettiğin çiftli şerit ise bence demode olmuş bir uygulama, ayrıca trafik polislerinin dikkatini fazlasıyla çekersin üzerine. :D

Bence ufak tefek dokunuşlar ile sade ve şık bir görünüm ver aracına, alçalt, 14" jant ve düşük yanak lastik kullan, logosuz panjur felanda olabilir.

Far karartma ve öne kare plaka yakışıyor Corsa Blere, ayrıca o marşbiyeli çamurluk ağızlarının rengine yakın bi tonda mat siyaha boyatırsan c kasalardaki oem marşbiyel gibi olur bence.

Bahsettiğin çiftli şerit ise bence demode olmuş bir uygulama, ayrıca trafik polislerinin dikkatini fazlasıyla çekersin üzerine. :D

Bence ufak tefek dokunuşlar ile sade ve şık bir görünüm ver aracına, alçalt, 14" jant ve düşük yanak lastik kullan, logosuz panjur felanda olabilir.

far karartma sanırım zor bir işlem değil. birde bu renge beyaz jant olur mu?

far karartma sanırım zor bir işlem değil. birde bu renge beyaz jant olur mu?
Fotoğraflarını bulabilirsem atıyım, bir arkadaşımda bu rengin metaliği aynı araçtan vardı, sık kollu 15" beyaz jant kullanıyordu, fikir olur sana.

Geri