CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Valla ben hiç duymadım okumadım 1.4'te , 1.3cdti'larda problem yaşanlar gibi volant problemi yaşayan.

Ses pedala vurma değilde nasıl diyim, pedalların olduğu yerde bir parça sallanıyor sanki bakalitlere vuruyor gibi.

Aklıma şu geliyor, senin araç önden çok düşük olduğu için, aks kolları eğilimi düzleşiyor ve iç aksları kasıyor olabilir, tarif ettiğin ses iç aks sesidir, dışlar dönüşlerde ses yapar, içler ise kalkışta ve ani hızlanmalarda ses yapar. Sen iç aksları bi kontrol ettir.

Bakıma sokucam yakında, baktıriyim bir.

aynen abi içlerde dışlarda yapıyor..
bende yayları taktığım gün yaşadım aynısını,antalyada çelik kaynak yapan adam da bulamadım tamir ettireyim,2 tane komple aks girdi :D

öncedende vardı fakat sadece uzun yolda esneyince yapıyodu,araba çökünce tamamen :D

:D ogün aksmıdır şanzumanmıdır karar vermemiştik. allahtan sercanın aklına uymadık. komple indirticekti şanzumanı bize :)

sercan şanzıman dedi manyakmısın len deli dedim ne şanzımanı allahın kırığı..
bizi tek yanıltan sağ taraftan geliyor olmasıydı...keşkem ikisini söküp değiştirmeden dışarıda baksaydık ta nerdeee...

baksakta anlayamazdıkki! ancak açık tornacı bulacaktık tezgaha bağlatıp döndürecektik. oda anlaşılırsa artık.

Mevzuyu değiştirme ama, hani nerde fotoğraf. :D

harbiden caner artık arabanın fotolarını koysana! aaa durr!!!! koyma sakın.....
bu akşam terra otoparkına inelim beraber çekelim. beraber koyalım.

harbiden caner artık arabanın fotolarını koysana! aaa durr!!!! koyma sakın.....
bu akşam terra otoparkına inelim beraber çekelim. beraber koyalım.
Valla sen bi el at şu işe, bunun ekleyeceği felan yok. :D

akşam ben alırım onun arabayı gider çekerim fotoları eklerim :D

Geri