CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yılın en çirkin aracı seçilmek için kıyasıya mücadele etmişler.. ben karar veremedim :)

yapma efe kardeşimm ben borbet tarzı jantları yakıştırırım bizim corsalara

wol_error.gif
İmaj otomatik olarak küçültülmüştür. Orjinal Boyutunda İzlemek için BURAYA TIKLAYINIZ. Orjinal Boyutu: 640x480 VE 108KB.
Photo0779.jpg

wol_error.gif
İmaj otomatik olarak küçültülmüştür. Orjinal Boyutunda İzlemek için BURAYA TIKLAYINIZ. Orjinal Boyutu: 630x479 VE 76KB.
HPIM1827.jpg

beyaz jantlı siyah aracı beğendim ama onun dışındakiler hiç ilgimi çekmedi valla.. ön logo iptalini gördümmü kıl kapıyorum ben sanki kaputun altında 3.8 v6 yatıyo :)

İyi duruyor valla küçücük araba bile ofsetli jantla oturaklı duruyor ne yapsan kaldırıyor bu araba sihirli kutu :D

Bugün bimden aldırdım paspas seti ve araç yıkama setinden Niğdede olmadığım için göremedim...Paspaslar birazcık dar gelmiş babamın söylediğine göre... illaki 50-60 liralık özel kesim paspasla arasında fark olacaktır tabi :)...Halı paspaslar yağmurdan çamurdan leş gibi olmuştu birde ıslak durunca koku yapıyor en azından bu sıkıntıdan kurtuluruz...

Hayırlı olsun :) Bende kavçuklardan alacağım fakat araca tam uyan ve kaliteli birşey bulamadım..

Geri