CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
10 tl ye falan değişir denilmiş ama bendeki anahtarda lastik kısmı değil zarar gören...Sert plastik kabın o bastığımız yumuşak plastiği tutan yeri kırıldı ve çökük duruyor...Netten en ucuz 20 tl ye buldum kargo falan derken yine 25 i falan bulur hepsiburadadan alırım bari garanti olur diye düşündüm...Zamanım olursa Kayseride anahtarcılara bir bakayım olmazsa...

hımm. anladım.. anahtarı görmediğim için atladım direk 10 lira diye. ama tavsiyem anahtarcılar işi aşmış artık bi uğra derim. hepsiburada ile vakit kaybetme.

Aslında ordan lastik parlatıcı, torpido sütü, yıkama eldiveni, direksiyona kılıf,temizleyici gibi şeyler de almayı düşünüyordum topluca gelsin diye düşünmüştüm de bu anahtar olayını dediğim gibi zaman olursa bir bakayım...

hasan bu nette ki kişilerle iletişime geçtin mi ???

fiyat ne istiyorlarmışş???

Opel Combo kumandalı anahtar icin sustalı uygulaması

Yukarıda görmüş olduğunuz opel combo anahtarı icin sustalı uygulaması yapan firmamız bir ilke imza atmaya devam etmektedir. Yeni nesil araçlara imrenen kişiler için bu konuyı sizlere açtık ve beğeninize sunduk. Kesinlikle firmamız orjinaliteden taviz vermemektedir ki bu uygulamadada kumandanın üzerinde en ufak bir uynama söz konusu değildir. İstenildiği andan itibaren eski haline getirilebilen ve dönüşümü yapılabilen bu uygulama için bizlere bir telefon açmanız yeterlidir. Uygulama opel combo ve opel corsa modelleri için geçerlidir.

aramıstım 50 tlydı sanırım ...emın değilim ama yanlışlık olmasın...

Yaw orjnal astra h anahtarının içine ufak bir oynama ile bizi chipler sığıyor diye okumuştum hatta yurtdışı bir siteden alıntı yapılmıştı yapım aşamaları filan.Bu tip bir uygulama yapsak olmazmı acaba?

Yaw orjnal astra h anahtarının içine ufak bir oynama ile bizi chipler sığıyor diye okumuştum hatta yurtdışı bir siteden alıntı yapılmıştı yapım aşamaları filan.Bu tip bir uygulama yapsak olmazmı acaba?

Yanlış hatırlamıyorsam corsa c anahtarlarındaki devre kartı biraz daha buyuk boyutlu oldugu için diger opel modellerindeki sustalı anahtar kapları bize uymuyordu , değişiklik olmadıysa tabi...

bu anahtar işi için istanbulda olan bir arkadaşımız bu işyeri ile iletişime geçse daha çabuk sonuca ulaşırız

Geri