iyi geceler ortak sağol buarada hayırlısıyla takabilirsek..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bana uğurladı hayırlısıysa yolda şuan kendileri
eyvallah abi sağolhayırlı olsun iyigünlerde kullan...
ortak fren pedalının orada bir vida var direksiyona bağlı şaft gibi bişi eğilip bakarsan direksiyonla oynarsan görürsün. o vida gevşemiş olabilir eger öyleyse kolay az bişi sıkınca geçer ama çok sıkmıycaksın. eger ondan değilse direksiyon kutusundandır,direksiyon kutusu tamiri gerekli.
ortak resimlerde sanki çok kolay bi uygulama gibi görünüyor yaw.neden bukadar zorlandınızki? senin usta acemi olmasın sakın. lastiği söküyosun, dodikleri söküyorsun, cihazı kampanaya yerleştiriyorsun ayarı veriyosun. şipşak al sana çamurluk kabartma olduda bitti maşallah.
maşallah jantlar mükemmel olmuş, astra jantlarıda mükemmeldi allah ikinizede kazasız nazarsız kullanmayı nasip etsin
yalnız bi sorum olcak lacivert arabyı nasıl bastınız o kadar?
bende ön5 arkada 3.5 yay var arka çok hoş oldu ama ön tarafta çamurlukla lastik arası 1 parmak boşluk var bende sıfıra sıfır isitiom ne yapmak lazım?
hayırlı ugurlu olsun Ali, güle güle kazasız belasız kullan.:good:.
mustafa dostum sanada bi ATS CUP yapalım gri arabada baya iyi duruyor.merthan sende düşünebilirsin fakat arabayı satma gibi bi niyetin var.o yüzden ısrar etmiyorum.
jeton anca düştü saol çok hoş olmuş
yol tutuş nasıl acaba zıplama vurma falan yapıo mu malum yaylar orjinal amortisörle sıkıntılı oluo