FK nın sitesinde ak street ler şu an için 226 euro,ama burda fiyatlar sürekli değişiyor,mesela geçen ay 186 euro idi,takip etmek lazım.
Ben bu Almanyadaki siteden alışveriş yaptım,3 sene önce angel far almıştım,adamlar kapıma kadar gönderdi,gümrüğe falanda takılmadı,üstelik kargo da ücretsizdi:sulanma:,artık daha sonra ne oldu ise fk Türkiyeyi kargo yaptığı ülkelerin listesinden çıkarmış,kargo ücretini ben ödeyim dediğim halde ürün göndermediler,iki hafta önce yine mail attım,bana türkçe bir cevap geldi,fk nın Türkiye satış distiribitörü bana mail atmış,artık fk nın ürünlerini biz getiriyoruz,bizden alabilirsiniz diye,iyi hayırlı olsun dedim,ak street istediğimi söyledim,elinde yokmuş ama 10 gün içinde gelir dedi,fiyatı ne olur dedim,1100-1150 arası bir fiyat verdi,tabiki bana çok geldi istemedim.Sahibi de Ali diye bir arkadaş,ilgili bir insandı,epeyce konuştuk.Jom coili sordum ben ona abi Alman malı hiç düşünme al dedi.İstanbullu arkadaşlar aslında birebir kendisiyle bir görüşse belki daha uygun bir fiyat verebilir.Sitenin linki bu:
http://www.otozula.com/default.asp?git=1