yaw ırfan abıı jant olayını amma abarttın yaaa dunyadakı butun jantlara baktın yeter al tak yaa dunya malı dunyada kalır yaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Enjoy jantlarını bende çok beğeniyorum,ama pek bulunmuyor galiba,bulsanda 600 civarında fiyatları var heralde.
iyidir adamım teşekkür ederim, senden naber? nasılsın?uzun süre oldu seni formda görmeyeli. sanırım dün tam ben çıkmışım sen yazmışsın. yada ben formda son gelişmeleri kontrol etmeden çıktım denk gelmedi.bu siteye bağlayın beni ya çıkmayayım oradan...
irfanım canlı canlı yakaladım seni ne var ne yok ? iyisin inşallah
metin elimdeki jantları çıkartmadan yeni jant almak istemiyorum. zaten doğu ilçesinin 1göz oda bi göz salondan oluşan 75metrekare evinde kalıyorum bu tenekeleri nereye koyacam yer yok. elimdekileri satar satmaz yenilerini alcam inşallah.zaten satılsın diyede çok uygun fiyaz yazdım 390 tl 4 jant lastik takımı + aparatları şuanki piyasada sudan ucuz denilebilecek fiyat bu....yaw ırfan abıı jant olayını amma abarttın yaaa dunyadakı butun jantlara baktın yeter al tak yaa dunya malı dunyada kalır yaa
kudret fklar kaç cm lik aracı nekadar basmaya izin veriyor? sıfır mı?modeli ne? birde fiyat alabilirmiyim?coil için güzel gelişmeler oldu 1 adet fk coil iteyen var mı?
janer biz corsa team olarak sen yokken toptan coil olayına girdik, dört bir koldan coil araştırıyor herkez, gel senide bu titan saadet zincirine dahil edelim.bak alasım geldi kudu agabey,eşeğin aklına karpız kabığı düşürüyon...
nerde ????
salla tüv türkü coiller 7 cm aracı bassın vede konforlu olsunda tüv türkü kim takar, muayneye gireceğin zaman coilleri en tavan ayarına alır jeep styla yapıp öyle gidersin, zaten oradaki elemanların istediğide o, bütün araçları jeep styla görmek. kudret burada coil bekleyen çok arkadaş var bizim içinde bişiler ayarlamaya çalışırsan çok seviniriz.çok makbule geçer.bizim bütçeye uyan AK street modeli var bunun tüv onayı 4.5 cm ama 7cm e kadar basabiliyormuş.
henüz bişi satın almadım muhtemel sıfır alırız çok uygun olursa 2. el düşünücem riske atmaya gerek yok az para vermicez gelmesine daha vakit var uygun fiyatlı düşürmeye çalışıcam
bu arada her hangi bi karım olmayacak ticari olarak yapmıorum bilginiz olsun arkadaşım en fazla 2 adet olur dedi biri bana diğeri aranızda kararlaştırdığınız arkadaşa gelir hak yemiyelim izmir den kargolarım şu an ki fiyatlara göre ortalama maliyeti 500 - 600 arasında fk nın kendi sitesinde kargo hariç 550 TL ebaydan daha uygun fiyata bulmaya çalıoruz
ankara dan kimler vardı? haziranın 9-10-11 inde odtü ye geleceğim