arkadaslar bana acil 35m hr yay lazım satan veya satacak olan arkadaşlar yazsın lütfen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kimisi kontağı açar bekler lambalar sönsün diye, kimisi koltuğa oturana kadar arabayı çalıştırır.
kalacağını sanmıyorum. benimde 160binde herhangi bir sorunla karşılaşmadım.95-100 nasıl yapıcas ? fastecu ecufast neyse onunlamı?
yazılımla yapıyorlar.
duz boru atınca ne olacak? muayneden geçer mi araba?
muayeneden geçmiyor ama son susturtucunu 2dkkada takıyorlar geçiyorsun ben öyle yaptım.
araba 150bin de benimki turbo orjinal daha hiç tamir revize görmemiş, yükleninde elimizde kalır mı
benim araçtada yazılım var ama ne yazılımı bilmiyorum iyi bişey olduğu kesin ama sadece biraz duman atıyor normal kullanımlarda yakıt da azalma var ama basınca artış bariz belli
denizlide yaptırdım burda üniversite okuyorum ...ama yaptırdığım yer iyi biyerdi izmirden falan arabalar geliyordu yaptırmak için...450 ye yaptırdım
arkadaslar bana acil 35m hr yay lazım satan veya satacak olan arkadaşlar yazsın lütfen
corsa a-b-c-d ? hangisine lazım?arkadaslar bana acil 35m hr yay lazım satan veya satacak olan arkadaşlar yazsın lütfen
Söktüm coil alayım diye, kimse ilgilenmedi geri taktım
corsa a-b-c-d ? hangisine lazım?
Bu arkadaşta C kasa corsa var ama.
corsa a-b-c-d ? hangisine lazım?
Bilmiyordum abi belirtmemiş bende atladım
Güncel fotosu varmı, sport jantlarıyla yaylı halini merak ettim. (varda ben görmemişte olabilirim. )