CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:) kimisi kontağı açar bekler lambalar sönsün diye, kimisi koltuğa oturana kadar arabayı çalıştırır. :)

Ben şahsen mecburen bekliyorum, benzin pompası enjektörlere anca yetiştiriyor benzini, hemen açar açmaz marşa bassanda çalışmıyor yani. :D

95-100 nasıl yapıcas ? fastecu ecufast neyse onunlamı?
yazılımla yapıyorlar.
duz boru atınca ne olacak? muayneden geçer mi araba?
muayeneden geçmiyor ama son susturtucunu 2dkkada takıyorlar geçiyorsun ben öyle yaptım.
araba 150bin de benimki turbo orjinal daha hiç tamir revize görmemiş, yükleninde elimizde kalır mı :)
kalacağını sanmıyorum. benimde 160binde herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
benim araçtada yazılım var ama ne yazılımı bilmiyorum iyi bişey olduğu kesin ama sadece biraz duman atıyor normal kullanımlarda yakıt da azalma var ama basınca artış bariz belli :)

denizlide yaptırdım burda üniversite okuyorum ...ama yaptırdığım yer iyi biyerdi izmirden falan arabalar geliyordu yaptırmak için...450 ye yaptırdım

kardeşim biz antalyadan 2 araba gelsek 1.7DTI son fiyatı ne olur bizim için sorabilirmisin? birde bizim arabada kaç hp çıkarıyorlar. bizim için sorma imkanın varmı?

Güncel fotosu varmı, sport jantlarıyla yaylı halini merak ettim. (varda ben görmemişte olabilirim. :D )

Benim arabanın konusunda vardı, en günceli dersen bir ara aşağı iner çekerim abi :)

Geri