CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1.3 cdti sahibi olsam turboyu düşünmezdim yazılım yaptırırken :) 600 liraya orjinal turboları var piyasada.

Neden? 3. dizel arabam yıllardır stop etmeden beklerim.

sabah işe gelip otoparka akşam eve otoparka girip çıkarsan sorun yok.

ama gün içinde sürekli araçla sağa sola giden biriyse zor olur.

ben dizeli sevmem traktör gibi aldım işte fantezi olsun diye :)

he ek olara dizel araçlara geçerli değil o turbo beslemeli tüm araçlarda ortalama 1 dk beklemen gerekiyor.

1.3 cdti sahibi olsam turboyu düşünmezdim yazılım yaptırırken :) 600 liraya orjinal turboları var piyasada.

yazılama vereceğim para derdinde değilim. çorluda yapan yer yok istanbula maslağa gidicem yaptırmaya, illa yapıldıktan sonra 3-5 defa git gel uğraş hata vercek arıza lambası yakacak vs.vs. bi sürü saçma sapan iş

Ege turboda turbomu revize ettirmeyi düşünüyorum ama şüphelerimvar önerebileceğiniz biyer var mı arkadaşlar

Son düzenleme:

Düşünmedim zaten, çok daha ucuza bulabilirim ;)

sabah işe gelip otoparka akşam eve otoparka girip çıkarsan sorun yok.

ama gün içinde sürekli araçla sağa sola giden biriyse zor olur.

ben dizeli sevmem traktör gibi aldım işte fantezi olsun diye :)

he ek olara dizel araçlara geçerli değil o turbo beslemeli tüm araçlarda ortalama 1 dk beklemen gerekiyor.

Turbo turbodur, dizeli örnek verdim.

sert kullanımda aracı stop etmeden rolantide 1-2 dk beklememek turbonun balans yapmasına neden olmaz mı diyorsunuz?

Balansı zaten daha yüksek basınca çıktığı için yapmaya başlıyor, orijinal halini bu şekilde koruyabilirsin belki ama standardın üstünde çalışan bir turbo daha avanslı bir motorda beklemek vadeyi uzatır bence.

:) kimisi kontağı açar bekler lambalar sönsün diye, kimisi koltuğa oturana kadar arabayı çalıştırır. :)

Geri