CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Siyah harbiden de çok fena,bu araçdaki spoiler sri spoiler.
sri ile ırmy spoiler aynı değil mi? abi? ben aynı sanıyordum ama pek bi bilgim yok tabi bu konuda. ama siyah araçtakilerden bahsediyorum ben.hoş vede çok orijinal duruyor.
parada etmez onlar pek :)

o konuda haklısın doğru söylüyosun bu jantlar ülkemizde pek tutmadığı için buraya gönderilmiyo. çünkü burada alıcısı pek olmadığı için malesefki pek parada etmiyor bu jantlar, ingilterede olsa daha pahalıya satarsın ama Türkiyede para etmiyor:(. o jantlarla tüv den de geçmeme gibi bi durumu da var:(.

:D

sri ile ırmy spoiler aynı değil mi? abi? ben aynı sanıyordum ama pek bi bilgim yok tabi bu konuda. ama siyah araçtakilerden bahsediyorum ben.hoş vede çok orijinal duruyor.

o konuda haklısın doğru söylüyosun bu jantlar ülkemizde pek tutmadığı için buraya gönderilmiyo. çünkü burada alıcısı pek olmadığı için malesefki pek parada etmiyor bu jantlar, ingilterede olsa daha pahalıya satarsın ama Türkiyede para etmiyor:(. o jantlarla tüv den de geçmeme gibi bi durumu da var:(.

:D

üüü benim tenekelerle takas yaparım :) üstüne para istemem he he

Bana sat o jantları, Griye daha çok yakışır, hem Konya Ankara yakın bak, gelir alır giderim. :D

Ben zaten e46 kasa bmw alacam dolayısıyla arabayıda jantlarıda satacam aldığım fiyat belli jantların eski sahibi birol abi referansıda olur jantlar sıfır ayarında lastikler %85

vay jantlar kıyak olmuş :) güle güle kullan

bu arada sprint booster markasına baktım "Bosphorus" yerli üretim ve fiyatı uygun gayette güzel çalışıyor. hala arabada takılı :)

Geri