jantlar olmamış
sat sen onları
SATARIZ NEDEN OLMASIN:maden:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
jantlar olmamış
sat sen onları
SATARIZ NEDEN OLMASIN:maden:
sri ile ırmy spoiler aynı değil mi? abi? ben aynı sanıyordum ama pek bi bilgim yok tabi bu konuda. ama siyah araçtakilerden bahsediyorum ben.hoş vede çok orijinal duruyor.Siyah harbiden de çok fena,bu araçdaki spoiler sri spoiler.
parada etmez onlar pek
sri ile ırmy spoiler aynı değil mi? abi? ben aynı sanıyordum ama pek bi bilgim yok tabi bu konuda. ama siyah araçtakilerden bahsediyorum ben.hoş vede çok orijinal duruyor.
o konuda haklısın doğru söylüyosun bu jantlar ülkemizde pek tutmadığı için buraya gönderilmiyo. çünkü burada alıcısı pek olmadığı için malesefki pek parada etmiyor bu jantlar, ingilterede olsa daha pahalıya satarsın ama Türkiyede para etmiyor. o jantlarla tüv den de geçmeme gibi bi durumu da var.
Bana sat o jantları, Griye daha çok yakışır, hem Konya Ankara yakın bak, gelir alır giderim.
konya çık aradan
Fiyat neydi dostum?vay jantlar kıyak olmuş güle güle kullan
bu arada sprint booster markasına baktım "Bosphorus" yerli üretim ve fiyatı uygun gayette güzel çalışıyor. hala arabada takılı
Spoonlara talipli bir arkadaş var, ona satmadan alamam bende, fiyat neymiş, ne kadarmış?jantlar bize kalın geldi mst sen dene