CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hatırlamıyorum ama daha sonra yokuş aşağı 200 görmüştüm ama devir sona dayanmak üzereydii

ilk zamanlar hevesle bi kaç defa denemiştim şimdiler yaşlanıyorum galiba hız yapasım gelmiyorr

ali hızlı şöfor yaa.
ben zonguldak'a arabayı almaya gittiğimde çok gezdirdi beni sağolsun.

Yeri gelmişken merak ettiğim bir konu neden benzinlilerde kadran 220 fakat dizellerde 200? 1.0 benzinlide bile 220 kadran var...

Harun abi zamanla biraz değiştircem zaten spoiler ızgaraya falan ellemem belki şu an aracta gözüken en büyük eksik jant harıl harıl jant bakıyorum kararsız kaldım :)

angel xenon ses sistemi yaptık bide jant olsun...karartalım ufaktan...belki çok ilerde yayda denerim :D

Yeri gelmişken merak ettiğim bir konu neden benzinlilerde kadran 220 fakat dizellerde 200? 1.0 benzinlide bile 220 kadran var...

Harun abi zamanla biraz değiştircem zaten spoiler ızgaraya falan ellemem belki şu an aracta gözüken en büyük eksik jant harıl harıl jant bakıyorum kararsız kaldım :)

angel xenon ses sistemi yaptık bide jant olsun...karartalım ufaktan...belki çok ilerde yayda denerim :D

forumda başka bie arkadaşta vardı. kırmızı corsa. onun da jantları siyahtı. kırmızıya siyah jant çok yakışıyor.

Yavuz baktımm kaç aydan beri arıyıp duruyorsun her baktığın aracın turbosu yada başka yerinde bir arıza oluyor sorunun sende olduğuna karar verdimmm :))

Bu arabada 150 yi gecmedim daha korkuyorum ucacak gibi geliyor bana :) Hiç hız denemesi yapma ihtiyacı da duymadım...Ama otoban gibi şöyle düz kaymak gibi yolda denemek isterim...Hafif araba sonucta nolur nolmaz en ufak bi tümsekten bile etkilenir Allah korusun...Hıza karşı pek bi ilgim yok görüntüyü daha çok seviyorum..

Geri