CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
heheheh
paratoner gibiydim. nerde sorunlu araç vardı beni buldu.
inşallah bu sorunsuz çıkar.

bu jantlar için selçuk (şentürk 35 ) ile görüş derim belki satacağı aracın jantlarını sana satarr

yavuz kaç km de şimdi araç bakımını yaptırdın mı aldıktan sonra ????

istanbulda da baktırdın mı aracınıı ???

senin araçta olsa kullanılmamaktan eskimiştir :)

valla aslında ben enjoy jantlarını çok beğeniyorum.
fevzi mesela ondan bulabilirsen 15 enjoy janları da çok yakışıyor bu arabalara.

ben 10 dakika boyunca tam köküne kadar bastım gaza 171 mi 176 mı ne yaptı en son.
düz yolda 180 yapamadı :)
ama yük vardı arabada belki etkilemiştir.
bende artık hiç basmıyorum 3 bini geçmiyor devir.
ahh pederin arabası duymasın :))

Yavuz abi güzel duruyorda ne biliyim normal jant daha iyi gibi.Bu jantlar hoşuma gidiyor...Bizim forumda olmasada piyasada kullanıcısı çok kararsız kaldım...

507-02.JPG

bu anahtar işine baktınız mı????

Opel Corsa C İcin Sustalı Anahtarlık

Opel corsa anahtarı icin tuş takımı ve kumanda kabı değiştirmekten yorulan Opel Corsa C kullanıcılarına müjde. Yeni ürünlerimizi sizlerde tanıtmaya devam ediyoruz. Opel Astra g sustalı anahtar uygulamasının ardında şimdide Opel Corsa C icin üretilen sustalı anahtarlik sizlerin beğenisine sunulmuştur. Önümüzdeki günlerde her türlü oto anahtarı icin bu uygulamalar gerçekleşecektir.
Alüminyum alışımlı metal logo, estetik dizayn ve kibar görüntüsüyle artık corsa c anahtarının kullanımı çok daha zevkli olacaktır. Tuş takımı için özel tasarlanmış olan plastik sayesinde anahtarlar eskisi gibi delinip parçalanmayacaktır. Yapılan bu uygulama güvenlimi ? Kesinlikle güvenlidir nedeni ise uygulama aracın orjinal kumandası ve çipi kullanıldığından dolayı güvenlik sorunu bulunmamaktadır. Ürünümüz 2 yıl garantili olup tüm Türkiye` gönderilir.

yavuz kaç km de şimdi araç bakımını yaptırdın mı aldıktan sonra ????

istanbulda da baktırdın mı aracınıı ???

senin araçta olsa kullanılmamaktan eskimiştir :)

yok ali daha baktırmadım. geçen sana anlatmıştım telefonda. debriyajla ilgili konu. onun dışında herhangi bir girişim için fırsatım olmadı. aysonunu bekliyorum. kredi kartı ekstrem kesildiğinde vergiyi ödeyecem.sonra da ver elini bosch car service. ücretsiz check up varmış. world ü olanlara.

Abi o jantlar 16" bizi aşar...15" ler bile beni düşündürüyor babam benim kadar dikkatli değil çukurlarda...En çok kullanılan ve uygun olduğu için 195/50/15 lastik ile olacağını düşünürsek sıkıntı olabilir...

Yavuz abi güzel duruyorda ne biliyim normal jant daha iyi gibi.Bu jantlar hoşuma gidiyor...Bizim forumda olmasada piyasada kullanıcısı çok kararsız kaldım...

507-02.JPG

güzelmiş. ama beş kollu değil de çok kollu olanlar var ya onlar daha da güzel durur gibi. alinin koyduğu videoda vardı sanki bi kaçtane.

Geri