CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selamın aleyküm :)
Arayı epey açtım ya :) ama çalışma çok yoğun :)
N var ne yok i̇yimisiniz?
Kara jantlılar vazgeçin artık şu arayıştan ya :) ben alıcam size jant tamam yaaa :)

Merthan abi maske yazmışsın ben alıcam alıcam da bi evin yolunu bulsam çok iyi olacak sen alma ben alıcam sana :)
Yine gelirim kendinize iyi davranın :)

Arkadaşlar selam,

2003 corsa c, klima açıkken sağ paspas ıslanıyor, sanırım tahliye tıkanmış. En kısa tamir yolu nedir?

Günaydınlar herkeslere, Caner arayı bu kadar açma birader, özlettin kendini. :)

Selamın aleyküm :)
Arayı epey açtım ya :) ama çalışma çok yoğun :)
N var ne yok i̇yimisiniz?
Kara jantlılar vazgeçin artık şu arayıştan ya :) ben alıcam size jant tamam yaaa :)

Merthan abi maske yazmışsın ben alıcam alıcam da bi evin yolunu bulsam çok iyi olacak sen alma ben alıcam sana :)
Yine gelirim kendinize iyi davranın :)
janer yeni işin hayırlı uğurlu olsun ortak, Allah utandırmasın.janttan evvel bize senin gibi bir ar-ge elemanı lazım, öncelikle kendine bir akıllı telefon al, iş hayatındada teamdan uzak kalmamış olursun böylelikle:).

Arkadaşlar selam,

2003 corsa c, klima açıkken sağ paspas ıslanıyor, sanırım tahliye tıkanmış. En kısa tamir yolu nedir?
benim araçtada klimayı ilk çalıştırdığım 3-4 dk boyunca ızgaraların olduğu bölümden içeriye nemli bir hava ile rutubet kokusu geliyor.sebebi ne olabilir umarım klimamda bi bozukluk yoktur.

mustafa ortak bu sana gelsin, güzel bir parçaymış, marşbiyeller senin aracınkinden :).

HHL8Lzb.jpg

corsa gsi vardı ya gördüğüm geçen gün, cumartesi tekrar gördüm, aracı muayneye soktum muayneside yapıldı,
1 tane kadın kullanıyordu 40 yaşlarında direksiyon kucağında koltuğu çok öne çekmiş :)

corsa gsi vardı ya gördüğüm geçen gün, cumartesi tekrar gördüm, aracı muayneye soktum muayneside yapıldı,
1 tane kadın kullanıyordu 40 yaşlarında direksiyon kucağında koltuğu çok öne çekmiş :)

GTA daki gibi açacan kapıyı atacan aşağıya kadını, devam edip gidecen yoluna. :D

Geri