Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kesin giderler tıkanmıştır. herhangi bir servise gidersen telle açıyorlar.Arkadaşlar selam,
2003 corsa c, klima açıkken sağ paspas ıslanıyor, sanırım tahliye tıkanmış. En kısa tamir yolu nedir?
o koku bendede vardı. su tahliye giderinde kalan yapraklar ıslanıp çürüyorlar. kokuyu onlar yapıyor.janer yeni işin hayırlı uğurlu olsun ortak, Allah utandırmasın.janttan evvel bize senin gibi bir ar-ge elemanı lazım, öncelikle kendine bir akıllı telefon al, iş hayatındada teamdan uzak kalmamış olursun böylelikle.
benim araçtada klimayı ilk çalıştırdığım 3-4 dk boyunca ızgaraların olduğu bölümden içeriye nemli bir hava ile rutubet kokusu geliyor.sebebi ne olabilir umarım klimamda bi bozukluk yoktur.
o koku bendede vardı. su tahliye giderinde kalan yapraklar ıslanıp çürüyorlar. kokuyu onlar yapıyor.
.
soldan sağa kablo çekiliyor. 1 adet duy ve bir adet ampul alınıyor. sisin arkası kapalıdır. kesilerek duyun gireceği bir yer açılır bağlanır. herhangi bir elektrikçide halledebilir. 50tl yi geçeceğini sanmıyorum.arkadaşlar corsa c nin tampondaki sağ arka sis farını soldakine bağlatmak istiyorum maliyeti ve nasıl olacağı hakkında bilgisi olan var mı??
yaw mılle bayadır uzak kaldım ama bırsey sorucam dıreksıyon kutusundan sıkayetcı olan varmı aramızda? nasıl cozumbuldunuz?