CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar selam,

2003 corsa c, klima açıkken sağ paspas ıslanıyor, sanırım tahliye tıkanmış. En kısa tamir yolu nedir?
kesin giderler tıkanmıştır. herhangi bir servise gidersen telle açıyorlar.

janer yeni işin hayırlı uğurlu olsun ortak, Allah utandırmasın.janttan evvel bize senin gibi bir ar-ge elemanı lazım, öncelikle kendine bir akıllı telefon al, iş hayatındada teamdan uzak kalmamış olursun böylelikle:).

benim araçtada klimayı ilk çalıştırdığım 3-4 dk boyunca ızgaraların olduğu bölümden içeriye nemli bir hava ile rutubet kokusu geliyor.sebebi ne olabilir umarım klimamda bi bozukluk yoktur.
o koku bendede vardı. su tahliye giderinde kalan yapraklar ıslanıp çürüyorlar. kokuyu onlar yapıyor.

arkadaşlar vidyodaki olayı nasıl yapabilir bilen var mı?

link

kanattaki stop lambası yanıp sönsun istiyorum

sanırım röle ile yapıyorlar bunu. kornalara filanda yapıyorlar.

valla adamım cam önündeki plastiği kaldır. aküyüde al, altında biyerde. aynısından sürücü tarafındada var. kısaca ön camın altında :)

elimizden geldiğince herzaman yardımlaşmaya açığız :D

arkadaşlar corsa c nin tampondaki sağ arka sis farını soldakine bağlatmak istiyorum maliyeti ve nasıl olacağı hakkında bilgisi olan var mı??

yaw mılle bayadır uzak kaldım ama bırsey sorucam dıreksıyon kutusundan sıkayetcı olan varmı aramızda? nasıl cozumbuldunuz?

arkadaşlar corsa c nin tampondaki sağ arka sis farını soldakine bağlatmak istiyorum maliyeti ve nasıl olacağı hakkında bilgisi olan var mı??
soldan sağa kablo çekiliyor. 1 adet duy ve bir adet ampul alınıyor. sisin arkası kapalıdır. kesilerek duyun gireceği bir yer açılır bağlanır. herhangi bir elektrikçide halledebilir. 50tl yi geçeceğini sanmıyorum.

yaw mılle bayadır uzak kaldım ama bırsey sorucam dıreksıyon kutusundan sıkayetcı olan varmı aramızda? nasıl cozumbuldunuz?

şikayetçi olmayan varmı? diye sorman gerekiyordu :D:D
tornaya sokulup ses kesilebiliyor. ancak tam çözüm değil. bence 260TL ver yenisini taktır.

Geri